Νεϊμάρ: Μετά τον "κουβά" 1 εκατ. στο πόκερ το γύρισε σε άλλο παιχνίδι

Στροφή στη ρουλέτα έκανε ο Νεϊμάρ μετά από το 1.000.000 ευρώ που έχασε στο πόκερ, φεύγοντας μάλιστα κερδισμένος από το διαδικτυακό τραπέζι στο οποίο έλαβε μέρος.

PSG's Neymar warms up prior to a French League One soccer match between Monaco and Paris Saint-Germain at the Stade Louis II in Monaco, Saturday, Feb. 11, 2023. (AP Photo/Daniel Cole)
Ο Νεϊμάρ σε προθέρμανση της Παρί Σεν Ζερμέν AP

Εκτός αγωνιστικής δράσης θα βρίσκεται ο Νεϊμάρ μέχρι το τέλος της χρονιάς εξαιτίας χειρουργείου που έκανε στον αστραγάλο του.

Ο Βραζιλιάνος σταρ της Παρί έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο στον οποίο έχει τη δυνατότητα να κάνει ένα από τα αγαπημένα του χόμπι το οποίο δεν είναι άλλο από το πόκερ.

Πρόσφατο βιντεάκι έδειχνε τον Νέι να χάνει μέσα σε λίγα λεπτά το ποσό του 1.000.000 ευρώ στο πόκερ και να ξεσπά σε λυγμούς την ώρα που οι φίλοι του "έπαιζαν" από πίσω το τραγούδι του Τιτανικού για να τον πειράξουν.

Αυτή η 'ήττα" δεν στοίχισε και πολύ στον Νεϊμάρ καθώς φέρεται να λαμβάνει μέρος σε ένα διαδικτυακό καζίνο και να ποντάρει περισσότερα από 10.000 ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του RMC, ο ποδοσφαιριστής αυτή την φορά δεν βγήκε χαμένος αφού κέρδισε 35.000 ευρώ στη ρουλέτα, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν στη συνέχεια έχασε και αυτά τα χρήματα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ανανεώνει το συμβόλαιο βασικού στόχου της Μπαρτσελόνα

Τσέλσι: Περιμένει τον νέο προπονητή για να κάνει μεταγραφή επιπέδου Έντσο

Ρεάλ: Ανανεώνει το συμβόλαιο βασικού στόχου της Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK