Ρεάλ: Ανανεώνει το συμβόλαιο βασικού στόχου της Μπαρτσελόνα

Κόντα στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μάρκο Ασένσιο βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με δημοσίευμα του Athletic.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti waits for the start of the Champions League, round of 16 second leg soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Santiago Bernabeu stadium in Wednesday, March 15, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Κοντά σε μία κομβική ανανέωση βασικού μεταγραφικού στόχου της Μπαρτσελόνα βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με δημοσίευμα του Athletic.

Ο λόγος για τον μεσοεπιθετικό της ομάδας, Μάρκο Ασένσιο, ο οποίος αναμένεται να υπόγραψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι μέχρι το 2027.

Ο Ισπανός ανήκει στη Ρεάλ από το 2016 και τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει καταγράψει 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 8 τέρματα και 6 ασίστ.

Θυμίζουμε πως ο Τσάβι είχε προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή το προηγούμενο διάστημα, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει άμεσα πως είναι πολύ δεμένος με τον σύλλογο και ακόμα και αν δεν τα βρουν με το νέο του συμβόλαιο θα επιλέξει κάποιον άλλο προορισμό και όχι την Μπαρτσελόνα.

Πάντως, αυτή δεν θα είναι η μόνη ανανέωση στην οποία θα προχωρήσει η Ρεάλ αφού κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με την περίπτωση των Τόνι Κρόος και Λούκα Μόντριτς.

Διαβάστε Περισσότερα

Τζον Τέρι: Επέστρεψε στην προπονητική σε ομάδα "έκπληξη"

Τσέλσι: Ο μεγάλος αρχηγός "έδειξε" τον διάδοχο του Πότερ

Παρί: Αναμένονται πολλές αποχωρήσεις αλλά και μία μεγάλη επιστροφή

News 24/7

24MEDIA NETWORK