Νέο "χτύπημα" Γιώργου Σαββίδη ενόψει του τελικού

Η κατάσταση ακόμα μπορεί να μην έχει ξεκαθαρίσει σχετικά με την τύχη του τελικού κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ, αλλά ο γιος του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ έχει άλλη άποψη. Τι μήνυμα ανέβασε. (PHOTO)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ// ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ// ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MOTIONTEAM

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ περιμένουν με αγωνία την απόφαση της διοργανώτριας αρχής σχετικά με την τύχη που θα έχει ο τελικός κυπέλλου Ελλάδος. Μπορεί να μην γνωρίζουν αν θα γίνει τελικά όπως προγραμματιζόταν το Σάββατο, αλλά τα μηνύματα που βγαίνουν προς τα έξω είναι υπέρ της διεξαγωγής του τελικού, παρά τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί.

Ένα μήνυμα σχετικά με τον τελικό δημοσίευσε και ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, παίρνοντας σαφή θέση για τους οπαδούς της ομάδας: "Δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν το γεγονός πως θα δουν τον αγώνα από την τηλεόραση και περιμένουν τις δύο πλευρές να κάνουν ένα λάθος. Δεν πρέπει να τους δώσουμε κανένα δικαίωμα να μιλήσουν.

Οι οπαδοί πρέπει να είναι στο στάδιο. Και έχουμε μία εξαιρετική ευκαιρία να το δείξουμε, ας προστατεύσουμε τις ομάδες μας, ας προστατεύσουμε τους οπαδούς μας, η βία δεν είναι μέρος του παιχνιδιού. Διψούν για την ήττα μας. Αλλά είμαστε πολύ σκληροί για αυτούς. Είμαστε από την Κωνσταντινούπολη. Το ποδόσφαιρο είναι μια εξαιρετική ανθρώπινη περίσταση πρώτα απ' όλα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK