Νέο φλερτ με Βασιλείου

Ενας από τους μεγάλους στόχους του Πανιωνίου για τις θέσεις της επίθεσης στο νέο ρόστερ ακούει στο όνομα Στέλιος Βασιλείου.

Νέο φλερτ με Βασιλείου

Φλερτ με τον Ελληνα στράικερ υπήρχε και στο πρόσφατο παρελθόν, ωστόσο αυτό φαίνεται ότι αναθερμάνθηκε τις τελευταίες ημέρες.

Είναι γνωστό ότι ο Βασιλείου ανήκει τυπικά στον Λεβαδειακό αλλά οι σχέσεις του με την ομάδα της Βοιωτίας βρίσκονται υπό του μηδενός. Πρόσφατα ο παίκτης δοκιμάστηκε στην Τσβόλε αλλά ακόμα δεν έχει καταλήξει το σε ποιο σύλλογο θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Πανιώνιος καιροφυλακτεί και αν ο ποδοσφαιριστής μείνει ελεύθερος (ενδεχόμενο δύσκολο) θα κάνει την κίνησή του με το επιχείρημα ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής πάντα αναδεικνύεται στον Ιστορικό.

Νέο ΔΣ από την 1η του μήνα

Στο διοικητικό κομμάτι, η ΠΑΕ αναμένεται να έχει νέο διοικητικό συμβούλιο από την 1η Ιουλίου με πρόεδρο τον Χρήστο Δάρα. Στο συμβούλιο θα βρεθεί και άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης του Κυριάκου Σκούρα ο οποίος έχει την άτυπη ηγεσία της επιτροπής σωτηρίας.

Από αυτήν την εβδομάδα αναμένεται να αρχίσουν και οι πρώτες επαφές με παλιούς πιστωτές για τη συμφωνία διακανονισμών. Ηδη ο Ευθύμης Κουλουχέρης εξέφρασε την πρόθεση να περιμένει τι θα του προταθεί πριν προβεί σε οποιαδήποτε νομική κίνηση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK