Νέο πλήγμα στην Ντόρτμουντ

Τελειωμό δεν έχουν τα…βάσανα της Ντόρτμουντ καθώς μετά τα γνωστά οικονομικά προβλήματα οι τραυματισμοί διαδέχονται ο ένας τον άλλο.

Νέο πλήγμα στην Ντόρτμουντ

Τελειωμό δεν έχουν τα…βάσανα της Ντόρτμουντ καθώς μετά τα γνωστά οικονομικά προβλήματα οι τραυματισμοί διαδέχονται ο ένας τον άλλο. Μετά τους Γιαν Κόλερ, Σέντρικ Φαν ντερ Γουν και ΣεμπαστιάνΤιράλα, οι οποίοι έχουν τεθεί νοκ άουτ, μια νέα ατυχία ήρθε να χτυπήσει τους «Βεστφαλούς». Ο λόγος για τον Λάρς Ρίκεν, ο οποίος αναμένεται να μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για τους επόμενους έξι μήνες!

Ο 28χρονος μέσος της Μπορούσια Ντόρτμουντ υπέστη ρήξη χιαστών και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του συλλόγου θα χρειαστεί τουλάχιστον τέσσερις με πέντε μήνες για να επανέλθει στις προπονήσεις. Αυτό σημαίνει ότι ο Ρίκεν θα χάσει σχεδόν όλη την υπόλοιπη σεζόν κάτι που προκαλεί πονοκέφαλο στον τεχνικό της ομάδας, Μπερτ Φαν Μαρβάικ, ο οποίος καλείται να βρει τον διάδοχο του αλλά και στη διοίκηση που θα αναγκαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη προκειμένου να φέρει στο «Βεστφάλεν Στάντιουμ» τον αντικαταστάτη του Ρίκεν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK