Νέο σοκ στον ΟΦΗ

Νέο πλήγμα για τον ΟΦΗ ο οποίος λόγω οφειλών χάνει ακόμη τέσσερις βαθμούς από το φετινό πρωτάθλημα, ενώ δεν ορίζεται από την διοργανώτρια αρχή το προσεχές παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Νέο σοκ στον ΟΦΗ
INTIME SPORTS

Η νέα τιμωρία προκύπτει βάσει των οφειλών στους πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας, Χορχε Λόπεθ και Ζόρντι Λόπεθ.

Μετά από αυτήν την απόφαση, οι Κρητικοί μένουν κι άλλο πίσω στη βαθμολογία, αφού πλέον έχουν μόλις 10 βαθμούς και βρίσκονται 11 κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Ανακοινώνεται ότι, δυνάμει δηλώσεων των πρώην ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΟΦΗ Jorge Lopez και Jordi Lopez Pelpeto, που εστάλησαν στη Super League από τους ίδιους αλλά και μέσω της ΕΠΟ, προέκυψε ότι δεν κατεβλήθησαν σε αυτούς σημαντικά ποσά (παρελθούσες μηνιαίες δόσεις) ως αυτά ορίσθηκαν με τις υπ΄ αριθμ. 66/2013 και 76/2013 αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ (Τ.Δ.Δ.). Με τις εν λόγω έγγραφες δηλώσεις τους οι δύο ποδοσφαιριστές ζήτησαν (όπως προβλέπεται στους οικείους κανονισμούς) την επιβολή των προβλεπόμενων στις εν λόγω αποφάσεις κυρώσεων εις βάρος της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ως εκ τούτου, βάσει των οικείων κανονισμών και δεδομένου ότι δε μεσολάβησε εξόφληση των ως άνω εντός των νομίμων προθεσμιών, η Super League, σε συμμόρφωση με τις ως άνω αποφάσεις ανακοινώνει την αφαίρεση δύο (2) βαθμών εκ της αποφάσεως 66/2013 του Τ.Δ.Δ. και άλλων δύο (2) βαθμών εκ της αποφάσεως 76/2013 του Τ.Δ.Δ., καθώς και τον μη ορισμό του αγώνα «Ατρόμητος Αθηνών – ΟΦΗ» που είχε προγραμματισθεί για την Κυριακή 1/2/2015 και ώρα 17.15. Σε περίπτωση που δε λάβει χώρα εξόφληση των οικείων ποσών δε θα διεξαχθεί και κάθε άλλος επόμενος αγώνας της ΠΑΕ ΟΦΗ".

Η νέα βαθμολογία

Νέο σοκ στον ΟΦΗ

Διαβάστε ακόμη:

Νέοι μπελάδες εξαιτίας των Λόπεθ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK