Νέοι μπελάδες: Εσιέν και Τοτσέ ξαναπειλούν με -3 τον Παναθηναϊκό

Τα προβλήματα δεν λένε να σταματήσουν στον Παναθηναϊκό, αφού την Παρασκευή (26/1) οι Εσιέν και Τοτσέ κατέθεσαν αίτημα αφαίρεσης βαθμών από την ομάδα εξαιτίας οφειλών!

Νέοι μπελάδες: Εσιέν και Τοτσέ ξαναπειλούν με -3 τον Παναθηναϊκό

Το ντόμινο... προβλημάτων συνεχίζεται στον Παναθηναϊκό. Το μεσημέρι της Παρασκευής (26/1) οι Μάικλ Εσιέν και Χοσέ Τοτσέ, οι οποίοι περιμένουν ακόμη χρήματα από την ομάδα, κατέθεσαν μέσω των εκπροσώπων τους το αίτημα της προβλεπόμενης ποινής στη σχετική επιτροπή της ΕΠΟ, απαιτώντας μεταξύ άλλων και την αφαίρεση τριών βαθμών από τους "πράσινους".

Προφανώς, προχώρησαν στη συγκεκριμένη κίνηση σε μια προσπάθεια να πιέσουν ακόμη περισσότερο, προκειμένου να τους καταβληθούν τα χρήματα, τα οποία είχε υποσχεθεί η ομάδα ότι θα τους δώσει. Ο Τοτσέ περιμένει τη δώσει του Δεκεμβρίου, ενώ ο Αφρικανός του Ιανουαρίου.

Θυμίζουμε μάλιστα πως είχε γίνει κάτι αντίστοιχο και το Δεκέμβριο, με τον Παναθηναϊκό να δεσμεύεται για αποπληρωμή τους και τους παίκτες να αποσύρουν το αίτημά τους.

Ως γνωστόν όμως ο ΠΑΟ δεν έχει πουλήσει κάποιο παίκτη και δεν έχει ρευστό, επομένως κι αυτοί... επέστρεψαν. Και τώρα οι "πράσινοι" κινδυνεύουν εκ νέου με αφαίρεση βαθμών!

News 24/7

24MEDIA NETWORK