NHL: Δύσκολη νίκη των Canadiens contra στους Penguins

NHL: Δύσκολη νίκη των Canadiens contra στους Penguins
Οι κατώτεροι των προσδοκιών, Pittsburgh Penguins το γνώριζαν εξαρχής, ότι δίχως την αγωνιστική παρουσία του αρχηγού τους και ιδιοκτήτη τους (Mario Lemieux), δεν θα μπορούσαν να σηκώσουν κεφάλι έναντι των άλλων μεγάλων συλλόγων στο πρωτάθλημα. Οχι μόνο έπεσαν διάνα στις προβλέψεις τους, αλλά ούτε είχαν υπολογίσει ότι θα έκαναν τέτοια μεγάλη ...κοιλιά. Οι 11 συνεχόμενες ήττες της ομάδας του μεγάλου Mario Lemieux αναπόφευκτα χαρακτηρίζονται ως το χειρότερο ρεκόρ ηττών στην ιστορία του NHL.

Οι Saku Koivu – N Sundstrom σκόραραν για τους φιλοξενούμενους, δίνοντας τους δύο σίγουρος βαθμούς στην αρμάδα του Claude Julien, ενώ παράλληλα σπρώχνοντας τους Πιγκουίνους όλο και πιο κοντά στην κορφή του γκρεμού, αφού αισίως συμπλήρωσαν 11 ήττες και το χειρότερο δεν έχει βρεθεί τρόπος για να στραματήσει, αφού μετά το μπρεικ για το Ολ Στάρ Γκειμ, οι Penguins θα φιλοξενήσουν τους σκληροτράχηλους Boston Bruins. Το Pittsburgh διανύει τις χειρότερες μέρες της ιστορίας του, αφού μετράει μόλις 11 νίκες, 36 ήττες και 5 ισοπαλίες. Αξιο αναφοράς, είναι το γεγονός ότι έχουν ηττηθεί στα τελευταία 10 παιχνίδια εντός έδρας.

Τι να πειραματιστεί και ο άμοιρος τεχνικός της ομάδας, Eddie Olczyk, βλέποντας την ομάδα του να σέρνεται κυριολεκτικά στον πάγο και να αποτελεί εύκολο "θύμα" για τις υπόλοιπες ομάδες. Ο ίδιος έχει κανονίσει να επισκεφτεί την δεύτερη ομάδα, έτσι ώστε να προσπαθήσει να δώσει καινούργιο αίμα στην πονεμένη επιθετική, αλλά και αμαυντική γραμμή των Penguins.
Ο coach ήταν εκτός εαυτού, όταν η ομάδα του,άν και προηγήθηκε με 2-0 επί των Canadiens στην πρώτη περιόδο, κατάφεραν και γύρισαν το παιχνίδι εναντίων τους, χάνοντας στο τέλος με 4-3. Ακόμα είχαν στο μυαλό τους, την ήττα-διασυρμό απο τους Montreal Canadiens στις 10 Ιανουαρίου με σκόρ 8-0. Η σημερινή(χθεσινή) σίγουρα πόνεσε περισσότερο τους παίκτες και τους οπαδούς, αφού οι Penguins αγωνίστηκαν με ψυχή και πάθος.

Τα άλλα 2 τέρματα των φιλοξενούμενων ήταν απο τους Steve Begin–Mike Ribeiro, ενώ για τους Penguins σκόραραν οι Eric Meloche, Konstantin Koltsov και ο Rico Fata.
Η ομάδα του Μόντρεαλ, βρήκε δίχτυα στα πρώτα δευτερόλεπτα, με τους παίκτες του να έχουν επιχειρήσει μόλις 2 σουύτ. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη των Canadiens στα τελευταία 7 παιχνίδια. Ο αντικαταστάτης του Theodore, Garon ήταν άριστος έχοντας στο ενεργητικό του μόλις 32 αποκρούσεις, σημειώνοντας την δεύτερη του συνεχόμενη νίκη, ενώ ο ομολογός του Sebastien Caron είχε 29 αποκρούσεις.

Στο τέλος του αγώνα, ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Claude Julien τόνισε ότι: "Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ασχέτως εάν οι αντιπαλοί μας περνούν δύσκολες μέρες, παλέψαμε και στο τέλος δικαιωθήκαμε", ενώ στην συνέχεια ρωτήθηκε εάν η ομάδα του δεν έπερνε πρώτη το προβάδισμα, απάντησε: "Τότε το αποτέλεσμα θα ήταν εξίσου διαφορετικό". Οι Canadiens επέστρεψαν κατευθείαν απο το Pittsburgh με πτήση τσάρτερ της Air Canada. Την Πέμπτη το βράδυ, υποδέχονται τους New York Islanders, πρίν τη διακοπή για το All Star Game.

Υπόλοιπα Αποτελέσματα

Atlanta–Boston 4-5
Tampa Bay–Washington 1-2
Vancouver-NYI 4-5
Chicago-Toronto 4-1
Ottawa–New Jersey 1-2
Detroit-Nashville 4-1
Los Angeles–Calgary 4-4
Carolina-Colorado1-3
Florida-San Jose 0-3







News 24/7

24MEDIA NETWORK