Νίκη: Ανάγκη και για τους δύο

Νίκη: Ανάγκη και για τους δύο
Μετά από δύο ισοπαλίες κόντρα σε δύο σπουδαίους αντιπάλους (ΑΕΚ 0-0, ΠΑΟΚ 2-2) ο Ατρόμητος κυνηγά την πρώτη του νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι την Κυριακή με τον ΟΦΗ. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και φιλοδοξεί να πάρει τους τρεις βαθμούς μπροστά στο κοινό της.

Η αποστολή του Ατρόμητου: Μιχαηλίδης, Ανδριόλας, Γελαδάρης, Κατεμής, Σωτήρχος, Παππάς, Μικές, Ντάγκας, Χάλαρης, Κούτσης, Κορακάκης, Δήμος, Καραδήμος, Ζαχαρόπουλος, Μανίκας, Σκαρμούτσος, Μαρίνος, Ντόε και Γεωργίου.

Από την άλλη πλευρά ο ΟΦΗ ανεβαίνει στην Αθήνα με σημαντικά προβλήματα. Ο Βαγγέλης Βλάχος δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Κόλτζο, Μπελεβώνη και Σταυρακάκη αλλά παρόλα αυτά ο προπονητής των Κρητικών πιστεύει στη νίκη. Συγκεκριμένα ο Ελληνας τεχνικός επεσήμανε: "Εχω πει ότι έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες της ομάδας μου και θα πρέπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο να επιβεβαιώνουν το παραπάνω. Όπως πληροφορήθηκα αρκετοί φίλοι του ΟΦΗ, από το λεκανοπέδιο Αττικής θα είναι την Κυριακή στο Περιστέρι για να βοηθήσουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας."

H αποστολή του ΟΦΗ: Καρνέζης, Σηφάκης, Αναστασιάδης, Αρβανίτης, Αδάμος, Τόμας. Ντεγιάνωφ, Πλουσής, Ντάβιντσον, Πίτσος, Ρουμπάκης, Χατζιαντριάν, Κουνενάκης, Αντριανίνιο, Καζαντζής, Μαχλάς, Γκονζάλες και Σφακιανάκης..


Διευκρίνιση της ΠΑΕ Ατρόμητος: “Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να επισημάνει προς τους φίλους της ομάδας ότι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να προσέλθουν 1,5 ώρα πριν από την έναρξη του παιχνιδιού έτσι ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός, αφού θα γίνεται ταυτοποίηση στοιχείων. Επίσης στην Θύρα 3 συνεχίζονται οι εργασίες και οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα πρέπει να ακολουθήσουν με κατανόηση τις υποδείξεις των υπευθύνων της ΠΑΕ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK