Νίκη γοήτρου η Πόρτο, ανατροπή τίτλου η ΑΕΛ

Μετά την ήττα στον πρώτο γύρο, τον αποκλεισμό στο Taça de Portugal και το σοκ στην Taça da Liga, η Πόρτο κατέγραψε μία νίκη γοήτρου επί της νταμπλούχου Μπενφίκα με 2-1. Ανατροπή τίτλου στο 94' η ΑΕΛ.

Νίκη γοήτρου η Πόρτο, ανατροπή τίτλου η ΑΕΛ

Liga Sagres

Μετά την ήττα στον πρώτο γύρο, τον αποκλεισμό στο Taça de Portugal και το σοκ στην Taça da Liga, η Πόρτο κατέγραψε μία νίκη γοήτρου επί της νταμπλούχου Μπενφίκα με 2-1. Η Πόρτο αγωνίστηκε χωρίς τους τραυματίες Ελιακίμ Μανγκαλά και Φερνάντο, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να προηγηθεί μόλις στο 4ο λεπτό με σουτ του Ρικάρντο και να ξεσηκώσει τους θεατές στο μισογεμάτο "Ντραγκάο".

Η συντριπτική κατοχή των "δράκων" δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ισοφάριση της Μπενφίκα (με πέναλτι του Έντσο Πέρες στο 26'), αλλά η απάντηση ήρθε με το ίδιο νόμισμα (ο Τζάκσον Μαρτίνες διαμόρφωσε το τελικό 2-1 από την άσπρη βούλα στο 39', φτάνοντας τα 20 γκολ στο πρωτάθλημα). Να σημειωθεί ότι στις αρχές του δευτέρου μέρους οι "αετοί" είχαν δοκάρι με τον Φίλιπ Τζούρισιτς.

Νίκη γοήτρου η Πόρτο, ανατροπή τίτλου η ΑΕΛ

Ο Χούλεν Λοπετέγκι παρακολουθεί από τις εξέδρες το ματς της νέας του ομάδας

Α' κατηγορία

Νίκη γοήτρου η Πόρτο, ανατροπή τίτλου η ΑΕΛ

Αγκαλιά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκεται η ΑΕΛ, η οποία επικράτησε 3-2 της Ομόνοιας στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ του Ζοζέ Εμπαλό. Οι "τριφυλλοφόροι" προηγήθηκαν 2-0, αλλά έμειναν με 10 παίκτες κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του δεύτερου γκολ και εν τέλει το πλήρωσαν. Ο Εντουάρντ Οριόλ μείωσε στο 59', ο Ζόρζε Μοντέιρο ισοφάρισε στο 86' και ο Εμπαλό ανέτρεψε τα δεδομένα επτά λεπτά αργότερα!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

News 24/7

24MEDIA NETWORK