Νίκη και μόνο

Ο αγώνας της Καλλιθέας με τον Λεβαδειακό είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμος. Αν θέλουν στην αθηναϊκή ομάδα να πάρουν τα πάνω τους θα πρέπει να νικήσουν στη Λειβαδιά την τοπική ομάδα κατακτώντας παράλληλα το πρώτο τρίποντό τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Νίκη και μόνο
Ο αγώνας της Καλλιθέας με τον Λεβαδειακό είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμος. Αν θέλουν στην αθηναϊκή ομάδα να πάρουν τα πάνω τους θα πρέπει να νικήσουν στη Λειβαδιά την τοπική ομάδα, κατακτώντας παράλληλα το πρώτο τρίποντό τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Από αυτήν την προσπάθεια θα απουσιάσει μόνο ο Γιάντσεφ ο οποίος είναι τιμωρημένος με κάρτες. Από εκεί και πέρα ο υπηρεσιακός προπονητής Βαγγέλης Γούτης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του εκτός φυσικά του τραυματία Τσίγκα.

Στα της προπόνησης, ο Γούτης προσανατολίζεται σε επιθετικό σχήμα με δύο επιθετικούς. Την Παρασκευή δοκίμασε το 3-5-2 με Κουτσοσπύρο-Λαζανά στην επίθεση, σχήμα που δεν αποκλείεται να το δούμε στη Λειβαδιά αφού η Καλλιθέα θέλει μόνο νίκη. Αν τελικά προτιμηθεί το 3-6-1, θα ξεκινήσει ο Λαζανάς και ο Κουτσοσπύρος θα μείνει στον πάγκο.

Στη Λειβαδιά θα δώσει το παρόν το σύνολο του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας με επικεφαλής τον πρόεδρο Νίκο Σαλευρή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK