Νίκη μετά από 12 σερί ήττες με... αυτογκόλ!

Ο Πλατανιάς... ανέπνευσε. Οι Κρητικοί έπειτα από 12 σερί ήττες κατάφεραν κερδίσουν τον Λεβαδειακό με 1-0 χάρη σε αυτογκόλ του Φαβάρο στο 79'. Ξέφρενοι πανηγυρισμοί για την πρώτη νίκη εντός έδρας.

Νίκη μετά από 12 σερί ήττες με... αυτογκόλ!

Μεγάλη ημέρα για τον Πλατανιά ο οποίος την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος κατάφερε να κερδίσει τον Λεβαδειακό με 1-0 από αυτογκόλ του Φαβάρο, χάρη στην προσπάθεια του έμπειρου Αντώνη Πετρόπουλου.

Χρειάστηκε να περάσουν 12 παιχνίδια μόνο με ήττες για να μπορέσουν οι Κρητικοί να πάρουν ένα "τρίποντο" στη "μάχη" που δίνουν για να σώσουν την κατηγορία.

Η τελευταία φορά που νίκησε τη φετινή σεζόν ο Πλατανιάς ήταν την 5η αγωνιστική όταν επί Παράσχου τότε πέρασαν από την έδρα του Απόλλωνα με 1-0 (23 Σεπτεμβρίου 2017).

Πλέον, οι Κρητικοί έχουν 9 βαθμούς και ελπίζουν σε ανάλογα αποτελέσματα για να πετύχουν την απόλυτη ρελάνς και να σωθούν.

Κακός ο Λεβαδειακός του Ανιγκό. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ευκαιρίες που ωστόσο αδυνατούσαν να τις μετουσιώσουν σε γκολ.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Ρόκα): Κλιάιτς, Βάντερσον, Κασάλιτσα (46' Ντουαλά), Πετρόπουλος, Καρυπίδης, Κοροβέσης, Δημούτσος, Αγγελόπουλος (78' Ουές Ραχμάν), Μάλσα, Ντικαμονά (46' Στάμου), Ενσικουλού

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Ντιόγκο, Φαβάρο Αμαράλ, Λεονάρντο, Μητρόπουλος, Ομπιόρα (81' Σαβαντογκό), Σουμπίνιο (74' Νιάσε), Μαρκόφσκι, Γιακουμάκης, Γιουσούφ

News 24/7

24MEDIA NETWORK