Νίκησε στα δικαστήρια τον Ιωνικό

Νίκησε στα δικαστήρια τον Ιωνικό
Νικητής βγήκε ο ΟΦΗ από τη δικαστική διαμάχη με τον Ιωνικό. Οι "κυανόλευκοι" είχαν καταγγείλει στην ΕΠΑΕ την κρητική ομάδα και τον Πιέρ Ισσά περί δυσφήμησης του ποδοσφαίρου με την αιτιολογία πως είχαν υπογράψει μεταξύ τους συμβόλαιο, την ίδια ώρα που, όπως υποστήριξαν,υπήρχε εν ισχύ συμφωνία του Νοτιοαφρικανού αμυντικού τον Ιωνικό. Ωστόσο το Πρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της Λίγκας απήλλαξε τον ΟΦΗ και τον ποδοσφαιριστή από την παραπάνω πειθαρχική παράβαση, δεχόμενο ουσιαστικά τα όσα ισχυρίστηκαν οι νομικοί των "μελανόλευκων".

Περνώντας από τα διοικητικά στα αγωνιστικά, στη διάθεση του Βαγγέλη Βλάχου είναι από την Τρίτη ο Τάσος Τριανταφύλλου. Ο 26χρονος επιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στη γάμπα και έλαβε κανονικά στην πρωινή προπόνηση. Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα και αποθεραπεία ακολούθησε ο Γιώργος Κόλτζος, ο οποίος μαζί με τους Σταυρακάκη και Μπελεβώνη είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές που για την ώρα δεν υπολογίζονται στα πλάνα του έμπειρου τεχνικού.

*** Συνάντηση με το Νομάρχη Ηρακλείου είχε την Τρίτη ο Φανούρης Βατσινάς. Οι δύο άνδρες παρουσία συνεργατών τους, συζήτησαν για τον ΟΦΗ, με τον κ.Σαρρή να υπόσχεται αμέριστη συμπαράσταση στη νέα διοικητική προσπάθεια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK