Νιούκαστλ: Έκανε κίνηση με γνώμονα το μέλλον

Κοντά σε συμφωνία με την Νιούκαστλ για την απόκτηση του Τίνο Λιβραμέντο βρίσκεται η Νιούκαστλ, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Newcastle's head coach Eddie Howe, centre, celebrates after the English Premier League soccer match between Everton and Newcastle United at the Goodison Park stadium in Liverpool, England, Thursday, April 27, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο προπονητής της Νιούκαστλ, Έντι Χάουι AP

Ένα από το μπαμ του καλοκαιριού ολοκλήρωσε το προηγούμενο διάστημα η Νιούκαστλ καθώς έκανε δικό της από την Μίλαν αντί του ποσού των 70.000.000 ευρώ τον Τονάλι.

Οι "καρακάξες" έχουν ξεκαθαρίσει από την αρχή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου πως σκοπεύουν να προχωρήσουν σε στοχευμένες κινήσεις προκειμένου να ενισχύσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα τους και να παραμείνουν στο κορυφαίο επίπεδο.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Νιούκαστλ βρίσκεται κοντά και στην ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας της με την απόκτηση του 20χρονου Τίνο Λιβραμέντο της Σαουθάμπτον, καταβάλλοντας το ποσό των 12.000.000 ευρώ.

Πρόκειται για μία μεταγραφική κίνηση με γνώμονα το μέλλον, καθώς ο παίκτης ακόμα δεν έχει ιδιαίτερη εμπειρία από το κορυφαίο επίπεδο αφού την περασμένη αγωνιστική περίοδο κατέγραψε μόλις 2 συμμετοχές στην Premier League.

Διαβάστε Περισσότερα

Ίντερ: Έβαλε πωλητήριο 50 εκατ. στην αποκάλυψη της χρονιάς

Ικάρντι: Ιστορική ομάδα γίνεται το φαβορί για την απόκτησή του

Παρί: Ο Κελαϊφί έκλεισε κορυφαίο αστέρι της Μπάγερν

News 24/7

24MEDIA NETWORK