Παρί: Ο Κελαϊφί έκλεισε κορυφαίο αστέρι της Μπάγερν

Κόντα σε συμφωνία με τον Λούκας Ερναντέζ βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

PSG president Nasser Al-Al-Khelaifi attends a press conference with Lionel Messi Wednesday, Aug. 11, 2021 at the Parc des Princes stadium in Paris. Lionel Messi is a "big asset" for Paris Saint-Germain from a commercial perspective, team president Nasser Al-Khelaifi said Wednesday. (AP Photo/Francois Mori)
Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Ιδιαίτερα ενεργή είναι, μέχρι στιγμής, στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο η Παρί Σεν Ζερμέν καθώς μετά από την απόκτηση Ασένσιο, Ουγκάρτε και Σκρίνιαρ βρίσκεται κοντά στην αγορά και άλλου ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον 27χρονο αμυντικό της Μπάγερν Μονάχου, Λούκας Ερναντέζ, που σύμφωνα με ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, έχει συμφωνήσει σε όλα με την Παρί και αυτή τη στιγμή διεξάγονται οι τελικές συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Ερναντέζ με την Μπάγερν λήγει το καλοκαίρι του 2024, κάτι που ευνοεί τη γαλλική ομάδα ώστε να κλείσει όσο πιο άμεσα γίνεται το deal.

Θυμίζουμε πως η Μπάγερν αναμένεται να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές σ'αυτή τη μεταγραφική περίοδο, όντας μάλιστα διατεθειμένη να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη.

Διαβάστε Περισσότερα

Ικάρντι: Ιστορική ομάδα γίνεται το φαβορί για την απόκτησή του

Ράις: Σκληρό πόκερ για την απόκτησή του, τι σχεδιάζουν Σίτι και Άρσεναλ

Ίντερ: Έβαλε πωλητήριο 50 εκατ. στην αποκάλυψη της χρονιάς

News 24/7

24MEDIA NETWORK