Νιούκαστλ: Με ποινή φυλάκισης κινδυνεύει ο δεύτερος γρηγορότερος ποδοσφαιριστής της PL

Με ποινή φυλάκισης έως και 6 μήνες κινδυνεύει ο Άντονι Γκόρντον μετά από διαδοχικές παραβάσεις που έκανε ενώ οδηγούσε.

Everton forward Anthony Gordon looks on against Arsenal during the second half of a pre-season friendly soccer match, Saturday, July 16, 2022, in Baltimore. Arsenal won 2-0. (AP Photo/Julio Cortez)
Ο Άντονι Γκόρντον με την φανέλα της Έβερτον AP

Με ποινή φυλάκισης έως και 6 μηνες κινδυνεύει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Νιούκαστλ, Άντονι Γκόρντον και ο λόγος είναι η οδηγική του συμπεριφορά.

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος Άγγλος φέρεται να αρνήθηκε να αποκαλύψει στους αστυνομικούς δύο φορές τα στοιχεία του αυτοκινητού που οδηγούσε.

Ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε να οδηγεί μία Mercedes G Wagon αξίας 110.000 ευρώ της οποίας αρνήθηκε να αποκαλύψει τη ταυτότητα του οδηγού.

Αυτό τουλάψιστον αναφέρει η SUN σε δημοσίευμα της, λέγοντας μάλιστα πως ο ποδοσφαιριστής και στο παρελθόν έχει συλληφθεί για δύο παραβάσεις . Η μία αφορούσε υπέρβαση του ορίου ταχύτητας και η άλλη παράνομο παρκάρισμα.

Θυμίζουμε, ότι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο η Νιούκαστλ έβγαλε από τα ταμεία της 45.000.000 ευρώ για να αποκτήσει τον Γκόρντον από την Έβερτον, ο οποίος μάλιστα μέχρι πρόσφατα ήταν ο γρηγορότερος ποδοσφαιριστής της Premier League.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Ολοκληρώνεται η "απαγωγή" του Γιώργου Γιακουμάκη

Η Ίντερ ξήλωσε τον αρχηγό της παρότι είχε την ευκαιρία να τον πουλήσει

Ο πιτσιρικάς που "έκοψε" τον Ζοάο Κανσέλο από την Ρεάλ Μαδρίτης

News 24/7

24MEDIA NETWORK