Νιούκαστλ: Οι Σαουδάραβες έχουν απίθανο σχέδιο για να κερδίσουν το "στοίχημα"

Φανέλες στις αποχρώσεις της σημαίας της Σαουδικής Αραβίας αναμένεται να φτιάξει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο η Νιούκαστλ προκειμένου η ομάδα να γίνει περισσότερο γνωστή στη Μέση Ανατολή.

Saudi Arabia's Crown Prince Mohammed bin Salman arrives to attend the APEC Leader's Informal Dialogue with Guests as part of the APEC summit in Bangkok, Thailand, Friday, Nov. 18, 2022. (Rungroj Yongrit/Pool Photo via AP)
Ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας (RUNGROJ YONGRIT/POOL PHOTO VIA AP)

Ιδιαίτερα δυναμική είναι η εμφάνιση που έχουν κάνει οι νέοι ιδιοκτήτες της Νιούκαστλ καθώς έχουν βοηθήσει στην βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας έχοντας δαπανήσει σε τρεις μεταγραφικές περιόδους ποσό άνω των 300.000.000 ευρώ.

Οι Σαουδάραβες πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, επιθυμούν να διαφήμισουν την ομάδα αλλά και τη χώρα τους σε όλο τον κόσμο γι αυτό και σκοπεύουν να προχώρησουν σε μία ιδιαίτερα πρωτότυπη κίνηση.

Έτσι εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου ετοιμάζονται φανέλες στα χρώματα της Σαουδικής Αραβίας ούτως ώστε η Νιουκάστλ να γίνει η πιο δημοφιλής ομάδα στην Μέση Ανατολή.

Αυτό επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του και ο εμπορικός διευθυντής της ομάδας, Πίτερ Σίλβερστοουν λέγοντας πως "... επικεντρωνόμαστε στο να αυξήσουμε τη βάση των θαυμαστών μας και να επεκταθούμε τόσο στη Σαουδική Αραβία όσο και στην υπόλοιπη Μέση Ανατολή..."

Πάντως η φετινή τρίτη εμφάνιση της αγγλικής ομάδας έχει τις αποχρώσεις των χρωμάτων της σημαίας της Σαουδικής Αραβίας αλλά η απόφαση που έχει ληφθεί για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο είναι αυτές να είναι ακόμα πιο έντονες.

Διαβάστε Περισσότερα

Αντσελότι: Θεωρεί ότι έχει και τον καλύτερο αμυντικό στον κόσμο παρόλο που δεν είναι όμορφος

Χάλαντ: Έχει βάλει απίστευτο όρο στο συμβόλαιο του που αφορά τις ρήτρες, ποιος ο ρόλος του Πεπ

Ρεάλ: Βάζει ρήτρα 1 δις σε μεγάλο αστέρι της

News 24/7

24MEDIA NETWORK