Ρεάλ: Βάζει ρήτρα 1 δις σε μεγάλο αστέρι της

Έτοιμη να προσφέρει στον Εντουάρντο Καμαβινγκά νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές βάζοντάς του ρήτρα αποδέσμευσης 1 δις είναι η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με το RELEVO.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti sits at the bench prior to Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Elche CF at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 15, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Μία - μία προσπαθεί να λύσει τις εκκρεμότητές της η Ρεάλ Μαδρίτης εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου καθώς δεν είναι λίγα τα συμβόλαια που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι ενώ υπάρχουν και πολλοί μνηστήρες για νέα αστέρια της ομάδας.

Ένας από αυτούς είναι και ο Εντουάρντο Καμαβινγκά, τον οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης απέκτησε το καλοκαίρι του 2021 αντί 31.000.000 ευρώ βάζοντας του μάλιστα ρήτρα αποδέσμευσης που αγγίζει τα 700.000.000 ευρώ.

Αυτή τη ρήτρα φέρεται πως θέλει να ανεβάσει ακόμα περισσότερο η Ρεάλ καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του RELEVO αναμένεται να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον γάλλο ποδοσφαιριστή προκειμένου να διαπραγματευτούν τους νέους όρους του συμβολαίου του.

Το συμβόλαιο του 20χρονου έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2027 αλλά ο σύλλογος σκοπεύει να του το επεκτείνει προσφέροντάς του περισσότερα χρήματα και βάζοντας του ρήτρα της τάξεως του 1 δις ευρώ.

Κάτι ανάλογο οι Μαδριλένοι είχαν κάνει στο παρελθόν και με τις περιπτώσεις των Βινίσιους, Ροντρίγκο και Μιλιτάο.

Θυμίζουμε, ότι τις προθέσεις της Ρεάλ για τον Καμαβινγκά είχε προαναγγείλει σε πρόσφατες δηλώσεις του και ο Κάρλο Αντσελότι.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Το μεγαλύτερο αστέρι της αφού "ξενέρωσε" με τους Μπλε έκανε "απρόβλεπτή" συμφωνία

Εμπαπέ: Έχει έναν μεγάλο στόχο για το 2024 και μετά θα αποχωρήσει

Ατλέτικο: Τα δεδομένα άλλαξαν, αυτές είναι οι απαιτήσεις της για Φέλιξ

News 24/7

24MEDIA NETWORK