Νιούκαστλ: Οι Σαουδάραβες σκέφτονται το μπαμ με άσο της Τσέλσι

Τον Άντονι Γκόρντον της Έβερτον θέλει να αποκτήσει η Νιουκάστλ, αλλά οι απαιτήσεις της Τσέλσι την οδηγούν στο να εξετάσει σοβαρά και την περίπτωση του Χακίμ Ζίγιεχ.

Saudi Arabia's Crown Prince Mohammed bin Salman arrives to attend the APEC Leader's Informal Dialogue with Guests as part of the APEC summit in Bangkok, Thailand, Friday, Nov. 18, 2022. (Rungroj Yongrit/Pool Photo via AP)
Ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας (RUNGROJ YONGRIT/POOL PHOTO VIA AP)

Εντυπωσιακές είναι οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί την φετινή αγωνιστική περίοδο η ομάδα της Νιούκαστλ καθώς βρίσκεται στην πρώτη τετράδα της Premier League.

Οι νέοι ιδιοκτήτες της ομάδας, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, έχουν προχωρήσει σε στοχεύμενες κινήσεις και δε ξοδεύουν άσκοπα χρήματα για ποδοσφαιριστές, και στις περισσότερες περιπτώσεις εξετάζουν τις εναλλακτικές τους επιλογές.

Κάτι ανάλογο φέρεται πως γίνεται και σ΄αυτή τη μεταγραφική περίοδο καθώς σύμφωνα με της Telegraph Sport, παρά το γεγονός πως θέλουν διακαώς τον Άντονι Γκόρντον της Έβερτον , οι απαιτήσεις ύψους 60.000.000 ευρώ των "Ζαχαρωτών" δυσκολεύουν την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η εναλλακτική περίπτωση της ομάδας είναι ένας από τους παίκτες της Τσέλσι που ο Πότερ έχει αρχίσει να εμπιστεύεται το τελευταίο διάστημα. Ο λόγος για τον Χακίμ Ζίγιεχ, που πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο που έλαβε χώρα στο Κατάρ.

Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τους μπλε του Λονδίνου λήγει το καλοκαίρι του 2025 και η Τσέλσι, μετά και τις πολλές αφίξεις του τελευταίου διαστήματος, είναι πολύ πιθανό να συζητήσει μία ενδεχόμενη πώληση του.

Θυμίζουμε, πως η Τσέλσι αγόρασε τον Ζίγιεχ το καλοκαίρι του 2020 έναντι 40.000.000 ευρώ ενώ τη δεδομένη χρονική στιγμή η χρηματιστηριακή αξία του ποδοσφαιριστή κυμαίνεται στα 20.000.000 ευρώ

Διαβάστε Περισσότερα

Έντσο Φερνάντες: Ο προπονητής της Μπενφίκα έκανε την αποκάλυψη

Γιουνάιτεντ: Πυροδοτεί βόμβα 100 εκάτ. για ελίτ ποδοσφαιριστή

Η Μπράιτον έχασε Τροσάρντ αλλά κλείνει άσο της Λίβερπουλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK