Νιούκαστλ: Στοχεύει σε "πολυεργαλείο" με καριέρα σε Παρί και Γιουβέντους

Στη λίστα της Νιούκαστλ φέρεται να βρίσκεται ο νυν άσος της Γιουβέντους, Αντριέν Ραμπιό σύμφωνα με δημοσίευμα του Fichajes που αναπαράγει και το GOAL.

Saudi Arabia's Crown Prince Mohammed bin Salman arrives to attend the APEC Leader's Informal Dialogue with Guests as part of the APEC summit in Bangkok, Thailand, Friday, Nov. 18, 2022. (Rungroj Yongrit/Pool Photo via AP)
Ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας (RUNGROJ YONGRIT/POOL PHOTO VIA AP)

Εκπληκτική είναι η χρονιά που πραγματοποιεί η Νιούκαστλ, όντας μετά από την ολοκλήρωση του μεγαλύτερου μέρους της χρονιάς εντός της τετραδάς της Premier League, που οδηγεί στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Οι Σαουδάραβες, σύμφωνα με δημοσίευμα του Fichajes που αναπαράγει και το GOAL φέρεται να ενδιαφέρονται για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή με παραστάσεις χρόνων από τα κορυφαία πρωταθλήματα.

Ο λόγος για τον 27χρονο Γάλλο μέσο, Αντριέν Ραμπιό του οποίου το συμβόλαιο λήγει με τη Γιουβέντους το ερχόμενο καλοκαίρι και δύσκολα θα ανανεωθεί, καθώς οι Ιταλοί έχουν αποφασίσει τη νέα αγωνιστική περίοδο να πορευτούν με ένα πιο νεανικό ρόστερ.

Ο Ραμπιό βρισκόταν για χρόνια στην ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν, από όπου και αποχώρησε το 2019 ως ελεύθερος. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα της Γιουβέντους έχει σε 25 συμμετοχές 6 γκολ και 2 ασίστ ενώ είναι και 35 φορές διεθνής με την εθνική Γαλλίας.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Οπαδός του έκανε τάκλιν για... κόκκινη αλλά τον απέφυγε τελευταία στιγμή

Παρί: Χάος, στα "μαχαίρια" και άλλοι αστέρες της ομάδας

Νιούκαστλ: Ο Κάριους επιστρέφει χάρη στην... Λίβερπουλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK