Παρί: Χάος, στα "μαχαίρια" και άλλοι αστέρες της ομάδας

Κακές είναι οι σχέσεις των Μαρκίνιος και Πρεσνάλ Κιμπεμπέ μετά από την ήττα της Παρί κόντρα στην Μονακό εξαιτίας της ενέργειας του Γάλλου προς τους οπαδούς της ομάδας.

PSG's Neymar, center, celebrates with teammates after scoring his side's opening goal during the French League One soccer match between FC Lorient and Paris Saint-Germain at the Moustoir stadium in Lorient, western France, Sunday, Nov. 6, 2022. (AP Photo/Jeremias Gonzalez)
Οι παίκτες της Παρί AP

Χάος, είναι η λέξη που μπορεί να περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί στα αποδύτηρια της Παρί Σεν Ζερμέν το τελευταίο διάστημα, μετά από τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα.

Οι σχέσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών της ομάδας δεν φέρεται να είναι και στα καλύτερα τους, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να περνάει "μήνυμα" για τους κανόνες που πρέπει να τηρούνται και τον Νεϊμάρ να τσακώνεται με αρκετά μέλη της ομάδας και να κάνει το ένα παράπτωμα πίσω από το άλλο.

Το Goal φέρνει στο φως της δημοσιότητας και άλλες σχέσεις στο εσωτερικό της ομάδας που βρίσκονται στον πάγο και διαταράσσουν ακόμα περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα που επικρατεί.

Ο λόγος για τους Μαρκίνιος και Κιμπεμπέ. Ο Βραζιλιάνος φέρεται να έχει νευριάσει με τον Γάλλο για τη στάση του μετά από την αναμέτρηση με την Μονακό και το γεγονός πως πήγε με ντουντουκά να μιλήσει στους οπαδούς ενώ ο αρχηγός της ομάδας, Μαρκίνιιος ζήτησε να μην πάει κανείς να μιλήσει, παρά μόνο ο ίδιος.

Ο Μαρκίνιος, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, θεωρεί πως ο Κιμπεμπέ προχώρησε σ' αυτή την ενέργεια προκειμένου να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους και να κερδίσει τη συμπάθεια των οπαδών.

Διαβάστε Περισσότερα

Νεϊμάρ: Έσπασε κάθε ρεκόρ με το τελευταίο του πάρτι

Νιούκαστλ: Ο Κάριους επιστρέφει χάρη στην... Λίβερπουλ

Μπάγερν: Έχασε Σάμπιτζερ αλλά θέλει παικταρά από την Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK