Ντε Χέα: Τι είπε ο Τεν Χαχ για την επική του γκάφα

Ασπίδα προσπαθείας στον Νταβίντ Ντε Χέα ύψωσε ο Έρικ Τεν Χαχ μετά από το τεράστιο λάθος που έκανε στην αναμέτρηση με την Γουέστ Χαμ για την Premier League.

Manchester United's goalkeeper David de Gea during warm up before the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester United at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Saturday, Dec. 31, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Ντε Χέα με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Ένα "παιδικό" λάθος έκανε ο Νταβίντ Ντε Χέα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Γουέστ Χαμ για την Premier League και έβαλε σε "μπελάδες" στη μάχη που δίνει για ένα ευρωπαίκό εισιτήριο.

Ο Ολλανδός τεχνικός πολλές φορές εξαντλεί την αυστηρότητά του αλλά στην περίπτωση του Ντε Χέα ύψωσε άμεσα ασπίδα προστασίας δηλώνοντας δημόσια την στήριξη προς το πρόσωπό του και ξεκαθαρίζοντας την επιθυμία να συνεχίσει να συνεργάζεται μαζί του.

"...Θέλουμε να μείνει ο Ντε Χέα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θέλουμε να του επεκτείνουμε το συμβόλαιο. Τον θέλουμε μάζι μας..."

Θυμίζουμε πως πρόσφατο δημοσίευμα του ESPN ανέφερε πως Ντε Χέα και Γιουνάιτεντ βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για ανανέωση της συνεργασίας τους, παρά την μεγάλη οικονομική διαφορά που υπήρξε στις αρχικές επαφές μεταξύ των δύο πλευρών.

Διαβάστε Περισσότερα

Βινίσιους: Ετοιμάζεται για την Σίτι κάνοντας τρελή αποκατάσταση

Ο Κομπανί ξέρει πως θα κάνει μεγάλη καριέρα: Βήμα βήμα, τόσο απλά

Σουάρες: Πέτυχε εκπληκτικό γκολ - βολέ και θύμισε τα παλιά

News 24/7

24MEDIA NETWORK