Γιουνάιτεντ: Έγινε η απόλυτη ανατροπή με τον Ντε Χέα

Πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νταβίντ Ντε Χέα βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με το ESPN.

Manchester United's goalkeeper David de Gea celebrates at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 30, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Νταβίντ Ντε Χέα SUNDAY, OCT. 30, 2022. (AP PHOTO/JON SUPER)

Κοντά στην παραμονή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετά από το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου βρίσκεται ο Νταβίντ Ντε Χέα, σύμφωνα με το ESPN.

Όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ένα βήμα πριν από την ανανέωση της συνεργασίας του με τους κόκκινους διαβόλους, παρά το γεγονός πως οι αρχικές συζητήσεις δεν είχαν εξελιχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Προς το παρόν δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας ούτε η διάρκεια του νέου του συμβολαίου αλλά ούτε και οι ετήσιες απολαβές του, οι οποίες πάντως μόνο μικρές δεν θα είναι καθώς ο ποδοσφαιριστής ήδη βρίσκεται μέσα στους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της Premier League.

Θυμίζουμε πως ο Ντε Χέα είναι παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2011 όταν και αποκτήθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης αντί 25.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Ο αποκλεισμός από το UCL της νέας σεζόν ενεργοποιεί "τρελή" ρήτρα

Μπάγερν: Φεύγει ο Καν, αυτό είναι το φαβορί για να τον διαδεχθεί

Κουρτουά: Η απρεπής ενέργεια προς τους οπαδούς της Τσέλσι που λίγοι πρόσεξαν

News 24/7

24MEDIA NETWORK