Ντε Χέα: Τον έκοψε ο Λουίς Ενρίκε, θέλει να του κάνει και γενναία περικοπή στις αποδοχές η Γιουνάιτεντ

Ο Νταβίντ Ντε Χέα δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι κι εκτός ότι δεν πάει στον Παγκόσμιο Κύπελλο έχει να αντιμετωπίσει και τις βλέψεις της Γιουνάιτεντ όσον αφορά στο νέο του συμβόλαιο.

Manchester United's goalkeeper David de Gea celebrates at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 30, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Νταβίντ Ντε Χέα SUNDAY, OCT. 30, 2022. (AP PHOTO/JON SUPER)

Ο Νταβίντ Ντε Χέα δεν θα είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, καθώς δεν βρισκόταν ανάμεσα στις επιλογές του Λουίς Ενρίκε στην εθνική Ισπανίας. Ωστόσο, δεν είναι αυτό το μοναδικό πρόβλημα του 32χρονου τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αγγλία σύντομα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα τον καλέσει να συζητήσουν την προοπτική της παραμονής του στο Όλντ Τράφορντ, αφού το συμβόλαιο του έμπειρου πορτιέρε εκπνέει το καλοκαίρι.

Η Γιουνάιτεντ, όμως, όπως αναφέρουν στην Νησί, θέλει να του κάνει μία γενναία μείωση αποδοχών. Συγκεκριμένα, από τις 375.000 λίρες που λαμβάνει εβδομαδιαία να δεχθεί να κόψει περίπου 100.000 λίρες.

Διαβάστε περισσότερα

Λίβερπουλ: Τη θέλει Ινδός με 90 δισεκατομμύρια περιουσία

Ατρόμητος: Πρώην παίκτης των Περιστεριωτών έκανε το fair play της χρονιάς στην Ρουμανία

Παρί: Έκανε μυθική πρόταση στον 16χρονο Έντρικ, αλλά η Παλμέιρας αρνήθηκε

News 24/7

24MEDIA NETWORK