Λίβερπουλ: Τη θέλει Ινδός με 90 δισεκατομμύρια περιουσία

Δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο 8ος πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο ενδιαφέρεται ν' αγοράσει τη σπουδαία ομάδα του Άνφιλντ.

Λίβερπουλ: Τη θέλει Ινδός με 90 δισεκατομμύρια περιουσία
Ο Μουκές Αμπάνι (AP PHOTO/SUNIL VERMA)

Ρεπορτάζ "βόμβα" της Mirror η οποία υποστηρίζει πως ένας πανίσχυρος οικονομικά παράγοντας ενδιαφέρεται ν' αγοράσει την Λίβερπουλ, έπειτα από το διάβημα της FSG ότι είναι διατεθειμένη να πουλήσει τις μετοχές της.

Πρόκειται για Ινδό κροίσο με περιουσία 90 δισεκατομμύρια. Ο λόγος για τον Μουκές Αμπάνι που σύμφωνα με το Forbes είναι ο 8ος πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο.

Ο Αμπάνι είναι ιδιοκτήτης των Μουμπάι Ίντιανς, ομάδα κρίκετ της Ινδίας, και θεωρείται ως ο πλουσιότερος κάτοχος αθλητικού κλαμπ. Στο αγγλικό Μέσο που υποστήριξε όλα τα παραπάνω δεν υπάρχει κάποια πληροφορία όσον αφορά στους χρόνους που θα γίνει εάν γίνει η κίνηση του Αμπάνι στο Άνφιλντ.

Ο Ινδός, πάντως, δεν θα έχει εύκολο έργο για να κάνει δική του την Λίβερπουλ. Πολλοί είναι αυτοί οι ισχυροί από τις ΗΠΑ (διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες) και τη Μέση Ανατολή (διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες) που έχουν δείξει να ενδιαφέρονται για την αγορά της σπουδαίας αγγλικής ομάδας.

Διαβάστε περισσότερα

Μουκοκό: Wonderkid σε τιμή ευκαιρίας για Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ

Ρεάλ: Ο Μόντριτς έχασε την ευκαιρία της χρονιάς και ο Αντσελότι του είπε την ατάκα του αιώνα

Αγγλία: Ο Σάουθγκεϊτ πάρκαρε τα 85.000.000 ευρώ της Γιουνάιτεντ στον καναπέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK