Ντε Μπρόινε ο... εξολοθρευτής!

Όχι ένας, αλλά δυο παίκτες της Κρίσταλ Πάλας έκαναν σκληρά μαρκαρίσματα πάνω στον Κέβιν Ντε Μπρόινε και αντί να τραυματίσουν τον Βέλγο, χάνουν οι ίδιοι το υπόλοιπο της σεζόν με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ρήξη... χιαστού!

Manchester City's Kevin De Bruyne is carried off injured during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Manchester City at Selhurst Park in London, Sunday Dec. 31, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
de braine AP

Η Κρίσταλ Πάλας του Λούκα Μιλιβόγεβιτς έγινε η ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ που σταμάτησε το απίστευτο σερί της Μάντσεστερ Σίτι με 17 σερί νίκες! Βέβαια αυτό δεν ήρθε με σημαντικό κόστος, αφού δυο ποδοσφαιριστές του Ρόι Χόντσον αναμένεται να χάσουν το υπόλοιπο της σεζόν!

Ο λόγος για τον αρχηγό Σκοτ Νταν και τον Τζέισον Πάντσεον. Πως τραυματίστηκαν οι δυο άσοι; Στην προσπάθεια τους να μαρκάρουν με δυνατά τάκλιν τον Κέβιν Ντε Μπρόινε!

Όχι μόνο... κιτρινίστηκαν από τον διαιτητή, με τον Βέλγο να αποχωρεί και αυτός σε... φορείο, αλλά οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ρήξη χιαστού.

Μεγάλο πλήγμα για την ομάδα του Λούκα Μιλιβόγεβιτς που δίνει "μάχη" για την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK