Ντελ Μπόσκε: "Δεν ήξερα ότι είναι το τελευταίο ματς του Βίγια"

Άγνοια για το γεγονός ότι το ματς κόντρα στην Αυστραλία ήταν το τελευταίο του Νταβίδ Βίγια με την εθνική Ισπανίας, δήλωσε ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε, βγάζοντας τον αλλαγή για να μπει ο Χουάν Μάτα στο 55'.

Ντελ Μπόσκε: "Δεν ήξερα ότι είναι το τελευταίο ματς του Βίγια"
PHOTOGRAPH: JASPER JUINEN/GETTY

Πολύ σημαντικό, όχι για βαθμολογικούς λόγους, αφού η Ισπανία αποκλείστηκε από το Μουντιάλ, αλλά για το γεγονός ότι τελείωσε την καριέρα του στην εθνική ο Βίγια, ήταν το παιχνίδι της Ισπανίας με την Αυστραλία. Ο τεχνικός της ομάδας, Βιθλέντε Ντελ Μπόσκε δήλωσε ότι δεν το ήξερε και τον έβγαλε αλλαγή σχετικά νωρίς, δίνοντας ωστόσο την υπόσχεση ότι θα προσπαθήσει να τον μεταπείσει.

" Είμαι σίγουρος ότι νευρίασε, αλλά δεν ήξερα ότι δήλωσε πως είναι το τελευταίο παιχνίδι του. Σίγουρα δεν του άρεσε, αλλά ήταν η στιγμή του να βγει από το παιχνίδι", δήλωσε ο τεχνικός της "φούρια ρόχα".

Ο Νταβίδ Βίγια έκανε το καθήκον του στο ματς σκοράροντας ένα γκολ, αλλά όταν κάθισε στον πάγκο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του. Από τη μεριά του μετά το ματς ο Ισπανός επιθετικός δήλωσε πως: "Ήταν ιδιαίτερη τιμή για μένα να αγωνιστώ σ' αυτή την ομάδα". Να σημειώσουμε πως η επόμενη σεζόν θα βρει τον 32χρονο Βίγια να αγωνίζεται στην Αμερική με τη φανέλα της Νιου Γιορκ Σίτι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK