Ντέλε Άλι: Χάνει και επίσημα την χρονιά και μένει εκτός social media μέχρι νεοτέρας

Εκτός δράσης θα μείνει μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου ο Ντέλε Άλι λόγω χειρουργείου που έκανε ενώ ανακοίνωσε πως θέλει να μείνει μακρία από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για ένα διάστημα.

Tottenham's Dele Alli looks out during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Sunday, Dec. 19, 2021. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Ντέλε Άλι AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Χαμός γίνεται τους τελευταίους μήνες με την περίπτωση του πρώην άσου της Τότεναμ και νυν της Μπέσικτας, Ντέλε Άλι εξαιτίας των συμπεριφορών του τόσο σε αγωνιστικό όσο και εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έχει κάνει αρκετά παραπτώματα που τον έχουν βάλει στην μαύρη λίστα των ιθυνόντων της τούρκικης ομάδας με πιο πρόσφατο να είναι το αέριο γέλιου που φέρεται πως έκανε μαζί με φίλους του.

Μέσα σε όλα ο Άλι αντιμετώπισε και ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον ανάγκασε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου αλλά και να προχωρήσει σε μία αρκετά σοβαρή ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως η αποκατάσταση θα του στερήσει την παρουσία του στα γήπεδα τη φετινή χρονιά με τον ίδιο μάλιστα να παίρνει την απόφαση να αποστασιοποιηθεί απο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για ένα διάστημα επειδή το έχει ανάγκη.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ισπανία: Φοβερό! Κουνούπια εισέβαλαν σε γήπεδο και ο αγώνας διακόπηκε για 30 λεπτά

Μπαρτσελόνα: Μετά τον Ουμτιτί έχει έσοδα και από άλλον "ξεχασμένο"

Η Γιουβέντους παίρνει φορ με 7 εκατομμύρια για να κλείσει τρύπες

News 24/7

24MEDIA NETWORK