Μπαρτσελόνα: Μετά τον Ουμτιτί έχει έσοδα και από άλλον "ξεχασμένο"

Στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα συνεχίσει την καριέρα του και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Τρινκάο μετά από συμφωνία της Πορτοαλικής ομάδας με την Μπαρτσελόνα.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez gives a thumbs up before a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 9, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα SUNDAY, OCT. 9, 2022. (AP PHOTO/JOAN MONFORT)

Σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για την αγορά του Τρινκάο έχει έρθει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας σύμφωνα με ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο Ιταλός δημοσιογράφος, η ομάδα από την Πορτογαλία είναι έτοιμη να καταβάλει το ποσό των 7.000.000 ευρώ για να αγοράσει το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, με την Μπαρτσελόνα να κρατάει το υπόλοιπο ποσοστό.

Θυμίζουμε πως ο νεαρός Πορτογάλος έγινε παίκτης της ισπανικής ομάδας το καλοκαίρι του 2020 με τους Μπλαουγκράνα να τον αγοράζουν αντί του ποσού των 30.000.000 ευρώ.

Ο Τρινκάο τη φετινή χρονιά αγωνίζεται ως δανεικός στην Σπόρτινγκ έχοντας σε 44 συμμετοχές 12 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Το φαβορί για αντι- Γκαλτιέ αρνείται τα πάντα και συνεχίζει την "ξέφρενη" πορεία

Πεπ: Τα "γύρισε" για Κανσέλο και μπέρδεψε την κατάσταση

Χάλαντ: Σπάει όλα τα ρεκόρ και ξεπερνάει κορυφαία ομάδα σε συνολικά γκολ

News 24/7

24MEDIA NETWORK