Ντέλε Άλι: Η ρήτρα μαμούθ που καλείται να πληρώσει η Έβερτον στην Τότεναμ και θέλει να "γλιτώσει"

Σε συζητήσεις με την Τότεναμ βρίσκεται η Έβερτον προκειμένου να καταφέρει να γλιτώσει μία ειδική ρήτρα συμμετοχών ύψους 12.000.000 ευρώ που υπάρχει στο deal μεταξύ των δύο πλευρών.

Leicester's Nampalys Mendy vies for the ball with Everton's Fabian Delph, left, and Dele Alli, right, during the Premier League soccer match between Everton and Leicester City at Goodison Park, in Liverpool, England, Wednsday April 20, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Ντέλε Άλι με τη φανέλα της Έβερτον AP

Παίκτης της Έβερτον είναι από τον Γενάρη του 2022 ο Ντέλε Άλι με την αγγλική ομάδα να "γλιτώνει" την καταβολή χρημάτων ποσού στην Τότεναμ σε αρχικό στάδιο αλλά να καλείται να δώσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο αντίτιμο σε περίπτωση που επιτευχθούν κάποιοι στόχοι.

Ένας από τους όρους, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή της η Mirror, προβλέπει την καταβολή 12.000.000 ευρώ στην Τότεναμ σε περίπτωση που ο Άγγλος καταγράψει 20 συμμετοχές με την Έβερτον.

Ο Ντέλε Άλι έχει μόλις 13 συμμετοχές με την ομάδα, καθώς παραχωρήθηκε και με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο στην Μπεσίκτας ενώ αντιμετώπισε και κάποια προβλήματα τραυματισμού.

Πρόθεση της Έβερτον είναι το προσεχές διάστημα να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Άγγλο κάτι που σημαίνει πως μπορεί μέχρι το τέλος της χρονιάς να φτάσει το όριο των 20 συμμετοχών.

Γι αυτό και όπως αναφέρει το αγγλικό μέσο, η διοίκηση της Έβερτον βρίσκεται σε συζητήσεις με την Τότεναμ προκειμένου να "σβηστεί" η εν λόγω ρήτρα καθώς αντιμετωπίζει και αρκετά οικονομικά προβλήματα.

Θυμίζουμε πως η Τότεναμ έκανε δικό της τον 27χρονο επιθετικό το 2015 αντί του ποσού των 2.6 εκατομμυρίων ευρώ, με τον Άλι αποτελώντας για χρόνια βασικό μέλος της ομάδας με 269 συμμετοχές στις οποίες σημείωσε 67 γκολ και μοίρασε 61 ασίστ.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ρεάλ κοιτάζει και Πορτογάλο στόπερ αξίας 60.000.000, ποια τα δεδομένα

Ιταλία: Ο Σπαλέτι πήγε να "κλέψει" από την παρέα του Μέσι wonderkid της Γιούβε αλλά αυτός θέλει μόνο Αργεντινή

Ο Όσκαρ Γκαρθία επιστρέφει στην προπονητική μετά από 1 χρόνο αποχής

News 24/7

24MEDIA NETWORK