Ντεμπούτο ο "νέος Μέσι" με συμπαίκτη πράσινο "παλτό"

Ιστορία έγραψε ο Τακεφούσα Κούμπο (ή αλλιώς Ιάπωνας Μέσι), καθώς έκανε ντεμπούτο σε επίσημο αγώνα σε ηλικία 15 ετών! Το ακόμα πιο παράξενο είναι πως έχει συμπαίκτη πρώην... παλτό του Παναθηναϊκού και ταλέντο της ΑΕΚ!

Ντεμπούτο ο "νέος Μέσι" με συμπαίκτη πράσινο "παλτό"
Takefusa Kubo

Στην τρυφερή ηλικία των οκτώ ετών, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα ξεχώρισαν το ταλέντο του και φρόντισαν να τον πάρουν στην Μασία. Εκεί παρέμεινε για σχεδόν πέντε χρόνια, μέχρι να αποχωρήσει τελικά ( στην Ισπανία λέγεται πως στα 18 θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα λόγω της τιμωρίας για το σκάνδαλο στην Μασία) για την FC Tokyo στην πατρίδα του.

Στα 15 του χρόνια πλέον, έκανε ντεμπούτο σε αγώνα κυπέλλου γράφοντας παράλληλα ιστορία, αφού έγινε ο δεύτερος νεότερος ποδοσφαιριστής που παίζει σε επίσημο επαγγελματικό αγώνα!

Ποιους είχε για συμπαίκτες του και γνώριμους μας από την Ελλάδα; Μα φυσικά τον Γιοχέι Καζιγιάμα ( Παναθηναϊκός) και τον Νέιθαν Μπερνς ( ΑΕΚ)! Ο Ιάπωνας μέσος πήγε στους πράσινους τον Γενάρη του 2013, με σκοπό να λύσει το πρόβλημα στη δημιουργία. Με προπονητή τον απίθανο Φάμπρι, ήταν αδύνατο να πιάσει και γι' αυτό αποχώρησε το καλοκαίρι.

Όσον αφορά τον Αυστραλό Μπερνς, η Ένωση τον έβαλε να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και τον έφερε το δίδυμο Ντέμης Νικολαΐδης - Γιώργος Δώνης! Στην ΑΕΚ έπαιξε πολύ και αποχώρησε κάνοντας καριέρα σε Κορέα, Αυστραλία, Αμερική και πλέον Ιαπωνία.

Για την ιστορία η FC Tokyo επικράτησε με 1-0 της Σαπόρο με σκόκερ τον Ναγκάι στο 31ο λεπτό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK