Ντέρμπι δηλώσεων στη Μαδρίτη

Το ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Ρεάλ, άρχισε σε επίπεδο δηλώσεων μία εβδομάδα νωρίτερα πριν την επίσημη έναρξη.  Στο επίκεντρο της διαμάχης των δύο μεγάλων της ισπανικής πρωτεύουσας βρέθηκε ο διαιτητής της αναμάτρησης, ο οποίος κατά την άποψη της Ρεάλ είναι οπαδός της Μπαρτσελόνα.

Ντέρμπι δηλώσεων στη Μαδρίτη
Το ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Ρεάλ, άρχισε σε επίπεδο δηλώσεων μία εβδομάδα νωρίτερα πριν την επίσημη έναρξη. Στο επίκεντρο της διαμάχης των δύο μεγάλων της ισπανικής πρωτεύουσας βρέθηκε ο διαιτητής της αναμάτρησης, ο οποίος κατά την άποψη της Ρεάλ είναι οπαδός της Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα, η "βασίλισσα" εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αφήνει αιχμές κατά του διατητή Μπερνάντο Γκονζάλεζ Βάσκεθ λέγοντας ότι ο εν λόγω ρέφερι θα «σπρώξει» την Ατλέτικο επειδή είναι ορκισμένος φίλος της Μπαρτσελόνα, άρα και εχθρός της Ρεάλ. Μάλιστα, στην ανακοίνωσή της, η διοίκηση των «μερένγκες» αφήνει και υπονοούμενα για χρηματισμό.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν ο Βάσκεθ είχε προκαλέσει και πάλι τα παράπονα της Ρεάλ όταν απέβαλλε τον Ζιντάν και τον Σάμουελ στο παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ.

Από την πλευρά της, η Ατλέτικο κατηγορεί τη Ρεάλ ότι προσπαθεί να επηρεάσει την σωστή κρίση του διαιτητή με κίνδυνο τα φαινόμενα βίας να κάνουν την εμφάνισή τους στο :"Βιθέντε Καλντερόν".

Στην σχετική ανακοίνωσή της η Ατλέτικο αναφέρει: "Η ομάδα μας ξεκαθαρίζει ότι σέβεται τους κανόνες του αθλήματος και επιζητά την επιτυχία μονό με τις προσπάθειες των παικτών της στο γήπεδο.»

News 24/7

24MEDIA NETWORK