Ντέρμπι κορυφής στη Στοκχόλμη, νίκη γοήτρου κυνηγά η Εθνική

Περισσότερες από 200 επιλογές προσφέρει το Πάμε Στοίχημα για τα παιχνίδια Σουηδία-Ισπανία και Ελλάδα-Βοσνία Ερζεγοβίνη.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROKINISSI SPORTS

Ολοκληρώνονται σήμερα οι αγώνες των Εθνικών ομάδων στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για τον Οκτώβριο και θα απομένουν οι δύο αγωνιστικές του Νοεμβρίου για να πέσει η αυλαία.

Το ντέρμπι κορυφής του έκτου ομίλου, ανάμεσα στη Σουηδία και την Ισπανία, το οποίο θα διεξαχθεί στη Στοκχόλμη (21:45), ξεχωρίζει στο πρόγραμμα. Προηγείται με 19 βαθμούς η Ισπανία και θέλει τη νίκη για να σφραγίσει το εισιτήριο για τα τελικά. Δεύτερη είναι η Σουηδία με 14 βαθμούς, τρίτη η Ρουμανία με 13 και τέταρτη η Νορβηγία με 10.

Η Εθνική μας Ομάδα αποκλείστηκε και μαθηματικά μετά την ήττα με 2-0 από την Ιταλία. Πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη εμφάνισή της στα προκριματικά και θα προσπαθήσει να πετύχει μία νίκη γοήτρου στο αποψινό ματς (21:45) με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, στο ΟΑΚΑ. Η Ιταλία έχει προκριθεί από τον όμιλό μας, ενώ το δεύτερο εισιτήριο διεκδικούν τρεις ομάδες, η Φινλανδία με 12 βαθμούς, η Αρμενία με 10 και η Βοσνία Ερζεγοβίνη με 10.

'Boost Νίκης' και 'Στο Παρά 1' απογειώνουν το στοιχηματικό ενδιαφέρον

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει, σε όλα τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, τις προωθητικές ενέργειες 'Στο Παρά 1' και 'Boost Νίκης', που απογειώνουν το στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Για τους αγώνες Σουηδία-Ισπανία και Ελλάδα-Βοσνία Ερζεγοβίνη προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές συνολικά, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια τους. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, μεταξύ άλλων, στο στοίχημα χωρίς ισοπαλία, το ακριβές σύνολο γκολ του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, τη διαφορά νίκης, τα μονά/ζυγά γκολ του αγώνα και των δύο ομάδων, το τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τα Over/Under 2,5 γκολ, τα κόρνερ κάθε ομάδας, τα συνολικά κόρνερ, την ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τη νίκη με μηδέν παθητικό, το λεπτό του πρώτου και του τελευταίου γκολ, τον πρώτο και τον τελευταίο παίκτη που θα σκοράρει και τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK