Ντι Μαρία: Έτοιμος για μεγάλη έκπληξη κόντρα σε όλες τις φήμες

Πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με την Γιουβέντους φέρεται να βρίσκεται ο Άνχελ Ντι Μαρία σύμφωνα με δημοσίευμα της GazzettadelloSport.

Argentina's Angel Di Maria celebrates scoring his side's second goal during the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec. 18, 2022. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Ο Άνχελ Ντι Μαρία πανηγυρίζει το γκολ του στον τελικό του Μουντιάλ 2022 AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Έτοιμος να κάνει τη μεγάλη ανατροπή είναι ο Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος τη φετινή αγωνιστική περίοδο αγωνίζεται με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η GazzettadelloSport, ο 35χρονος Αργεντίνος ποδοσφαιριστής βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με την Γιουβέντους παρά τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί.

Ο Αργεντίνος πρόσφατα είχε δηλώσει πως θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο και την επόμενη χρονιά παρά τις προτάσεις που έχει από ομάδες εκτός Ευρώπης.

Θυμίζουμε, ότι η Γιουβέντους αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα εξαιτίας παρανομιών που έκανε στο παρελθόν και έχει αποφασίσει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο να κινηθεί με ένα πιο νεανικό ροστέρ αλλά και να προχωρήσει στην απόκτηση ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Για τον Ντι Μαρία έντονο ενδιαφέρον φέρεται πως έχει εκδηλώσει τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και η Γαλατάσαραι η οποία ήταν ιδιαίτερα ενεργή στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Άρχισε για διάδοχος του Μπενζεμά και εξηγεί γιατί κατέληξε από τα 63 εκατ. ευρώ να φύγει ελεύθερος

Λιβάγια: Ο 16χρονος συμπαίκτης του Μάρκο που έχει τρελάνει Σίτι και Παρί

Ίσκο, πήρε τη μεγάλη απόφαση ο Ισπανός των πέντε Champions League

News 24/7

24MEDIA NETWORK