Ντι Μαρία: Βρέθηκε κοντά σε μία από τις πιο "σπάταλες" ομάδες των μεταγραφών

Για τον Άνχελ Ντι Μαρία φέρεται να κινήθηκε η Γαλατάσαραϊ, με τον Αργεντίνο να ξεκαθαρίζει πως θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους.

Argentina's Angel Di Maria celebrates scoring his side's second goal during the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec. 18, 2022. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Ο Άνχελ Ντι Μαρία πανηγυρίζει το γκολ του στον τελικό του Μουντιάλ 2022 AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Αρκετά ενεργή ήταν η ομάδα της Γαλατάσαραϊ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο καθώς υπέγραψε τον Νικολό Ζανιόλο από την Ρόμα ενώ συνδέθηκε και με άλλα μεγάλα ονόματα.

Σύμφωνα με τον γνωστό μεταγραφολόγο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, πληροφορίες από τη Τουρκία ανέφεραν πως η Γαλατά βρέθηκε σε συζητήσεις και με τον Άνχελ Ντι Μαρία αλλά ο Αργεντίνος ξεκαθάρισε πως θέλει να παραμείνει στη Γιουβέντους τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Βέβαια, εμποδίο σε μία τέτοια κίνηση, πέρα από τις διαθέσεις του Αργεντίνου επιθετικού, ήταν και το γεγονός πως ο Ντι Μαρία δεν μπορεί να πάει τη δεδομένη χρονική στιγμή στην ομάδα από την Τουρκία με μεταγραφή αλλά μόνο ως ελεύθερος.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Νεϊμάρ: Έστελνε μηνύματα σε δίδυμες αδερφές διεθνείς αθλήτριες βόλεϊ και τον "έπιασαν"

Παρί: Άλλον προπονητή ονειρεύεται ο Εμίρης, άλλον βλέπουν εντός της ομάδας

Φιάσκο μεγατόνων στην Παρί: Ο Νεϊμάρ μετά το πόκερ έσπασε κι άλλο κανόνα του Εμπαπέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK