Παρί: Άλλον προπονητή ονειρεύεται ο Εμίρης, άλλον βλέπουν εντός της ομάδας

Η Παρί βρίσκεται σε κρίση και στο RMC υποστηρίζουν πως η διοίκηση και ιδιοκτησία κοιτούν περιπτώσεις προπονητών.

Paris Saint-Germain soccer players, Kylian Mbappe, left, Lionel Messi, center, and Neymar attend a press conference in Tokyo Sunday, July 17, 2022.(AP Photo/Shuji Kajiyama)
Η μαγική τριάδα στην επίθεση της Παρί AP PHOTO/SHUJI KAJIYAMA

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην ΠΣΖ καθώς μετά από τον Νεϊμάρ (σ.σ. πόκερ - φαγητό) τα γαλλικά Μέσα αναλύουν την περίπτωση του κόουτς Γκαλτιέ ο οποίος σύμφωνα με το RMC δεν πρέπει να νιώθει άνετα στην καρέκλα του.

Το ρεπορτάζ των Γάλλων σημειώνει πως ο προπονητής της ομάδας έχει χρόνο έως τις 8 Μαρτίου, έπειτα θα παίζει τη θέση του παιχνίδι με παιχνίδι.

Παράλληλα, τα μίντια παρουσιάζουν και διάσταση απόψεων όσον αφορά στο διάδοχο του Κριστόφ Γκαλτιέ. Ο ιδιοκτήτης και Εμίρης του Κατάρ δεν εγκαταλείπει τ' όνειρό του που δεν είναι άλλο από το να δει τον Ζινεντίν Ζιντάν να οδηγεί την ομάδα. Από την άλλη, εντός Παρί, φέρονται να σκέφτονται την επιστροφή του Τόμας Τούχελ.

Ο Γερμανός τεχνικός φαίνεται να έχει θαυμαστές στη διοίκηση. Στον Γκαλτιέ τα μίντια χρεώνουν ότι δεν μπορεί να ελέγξει τα δύσκολα αποδυτήρια της ομάδας. Φαίνεται κιόλας διότι συχνά πυκνά τα πολύ εσωτερικά του συνόλου κρέμονται στα μανταλάκια.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσι συμβόλαιο: Ο πατέρας του Λίο τα είπε με την Παρί και αποφάσισαν να τα ξαναπούν

Φιάσκο μεγατόνων στην Παρί: Ο Νεϊμάρ μετά το πόκερ έσπασε κι άλλο κανόνα του Εμπαπέ

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ αρχίζει την ανοικοδόμηση από πίσω με παικταρά για παρτενέρ του Φαιν Ντάικ

News 24/7

24MEDIA NETWORK