Ντιέγκο Σιμεόνε: Βρέθηκε το φαβορί για την αντικατάστασή του

Τον αντικαταστάτη του Ντιέγκο Σιμεόνε, σε περίπτωση που εκείνος αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας, βρήκαν οι Ισπανοί στο πρόσωπο του Τόμας Τούχελ , σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα.

Atletico Madrid's head coach Diego Simeone waits for the start of the group B Champions League soccer match between Atletico Madrid and Bayer 04 Leverkusen at the Civitas Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Oct. 26, 2022. (AP Photo/Manu Fernaandez)
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στη Μπάγερ Λεβερκούζεν AP

Το χειρότερο ξεκίνημα της καριέρας του στη θητεία του στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης έχει κάνει ο Ντιέγκο Σιμεόνε και μόνο απίθανο δεν μοιάζει να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας, μετά από το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Η ισπανική fichajes, παρουσιάζει ως φαβορί για τον διάδοχο του Σιμεόνε στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης, τον πρώην προπονητή της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ.

Ο Γερμανός τεχνικός, που πρόσφατα είχε δηλώσει πως έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις αυτό το διάστημα αλλά ήθελε χρόνο να ξεκουραστεί, σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι πρώτος στην κούρσα διαδοχής του Αργεντίνου τεχνικού, πάνω και από τον επίσης ελεύθερο αυτό το διάστημα, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Διαβάστε Περισσότερα

Ερλινγκ Χάλαντ: Θέλουν να τον συγγενέψουν με τον Γκουαρντιόλα

Ρονάλντο: Η τρομερή ατάκα για τη φυγή του Φέργκιουσον που πέρασε στα ψιλά γράμματα

Μουρίνιο: Μίλησε ονομαστικά πλέον για τον παίκτη που χαρακτήρισε "προδότη"

News 24/7

24MEDIA NETWORK