Ρονάλντο: Η τρομερή ατάκα για τη φυγή του Φέργκιουσον που πέρασε στα ψιλά γράμματα

Καταγγελτικός ο Κριστιάνο στην πρόσφατη συνέντευξή του. Τα έβαλε με όλους και με όλα, αλλά το καρφί για το κλαμπ λόγω της φυγής του σερ Άλεξ ήταν όλα τα λεφτά.

Manchester United's Cristiano Ronaldo, right, reacts during the Europa League Group E soccer match between Real Sociedad and Manchester United at the Reale Arena in San Sebastian, Spain, Thursday, Nov. 3, 2022. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε μία συγκλονιστική συνέντευξη και πέρασε "πριονοκορδέλα" τους πάντες και τα πάντα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η χαρακτηριστικότερη ατάκα της εξομολόγησής του στον Πιρς Μόργκαν ήταν αυτή που είπε πως νιώθει γενικά προδομένος από το κλαμπ.

Σαφώς το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έπεσε πάνω στις δηλώσεις του Πορτογάλου για τον Τεν Χαχ, τον Ρούνεϊ κτλ.

Ωστόσο, στα ψιλά γράμματα πέρασε κάτι που είπε ο CR7 για την Γιουνάιτεντ και δείχνει το κακό που έχει προκληθεί σε αυτή την ομάδα μετά από την απόφαση του σερ Άλεξ Φέργκιουσον να εγκαταλείψει την προπονητική.

Λέει λοιπόν ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής: "Από τότε που έφυγε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν βλέπω καμία εξέλιξη στο κλαμπ, η πρόοδος είναι μηδενική.

Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Όχι μόνο η πισινά, το τζακούζι ή και το γυμναστήριο. Σταμάτησαν στο χρόνο κάτι που με εκπλήσσει πάρα πολύ.

Οι οπαδοί πρέπει να ξέρουν την αλήθεια. Θέλω το καλύτερο για την ομάδα. Υπάρχουν πράγματα μέσα στην ομάδα που εμποδίζουν την ομάδα να ανέβει στο κορυφαίο επίπεδο όπως οι Σίτι, Λίβερπουλ ακόμα και η Άρσεναλ τώρα".

Διαβάστε περισσότερα

Λίβερπουλ: Τη θέλει Ινδός με 90 δισεκατομμύρια περιουσία

Ατρόμητος: Πρώην παίκτης των Περιστεριωτών έκανε το fair play της χρονιάς στην Ρουμανία

Μουκοκό η Λίβερπουλ, ταλεντάρα του Κλοπ η Ντόρτμουντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK