Ντίνας: "Μην πάρουμε αέρα"

Ο Θανάσης Ντίνας αναφέρθηκε στην ποιότητα που διακρίνει τον Αστέρα Τρίπολης, ευχαρίστησε τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη και χαμήλωσε τους τόνους για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Ντίνας: "Μην πάρουμε αέρα"

"Κάθε ματς ξεχωριστά" αναφέρει το μότο των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού για τη συνέχεια της σεζόν και ο Θανάσης Ντίνας δεν ξέφυγε από τα τετριμμένα...

Ο μεσοεπιθετικός του Τριφυλλιού μίλησε για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και σημείωσε ότι θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια το διπλό, ενώ αναφέρθηκε στην προσωπική του απόδοση.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Θανάση Ντίνα στην κάμερα της Nova:

Πειστική εμφάνιση και νίκη επί του Παναιτωλικού. Δίνει ψυχολογία ενόψει του παιχνιδιού με τον Αστέρα Τρίπολης;

Σίγουρα νικήσαμε σε μία σημαντική έδρα, καθώς δεν έχουν περάσει πολλές ομάδες από εδώ. Είναι σημαντικό οτι πήραμε τους τρεις βαθμούς.

Ακολουθεί το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης που είναι ένας ποιοτικός αντίπαλος, ο οποίος έχει δείξει καλά στοιχεία και στην Ευρώπη. Τι περιμένεις;

Είναι πολύ καλή ομάδα, την έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές. Έχει φέρει καλά αποτελέσματα στην Ευρώπη και έχει ποιοτικούς παίκτες. Εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας και πιστεύω σε κάτι θετικό.

Τι πρέπει να προσέξετε στην Τρίπολη; Την μεσοεπιθετική γραμμή του Αστέρα;

Σίγουρα μεσοεπιθετικά έχουν ποιότητα, καθώς βγάζουν φάσεις. Σκοράρουν αρκετά γκολ. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Τρίπολη.

Ο Παναθηναϊκός δείχνει εφέτος να είναι πολύ πιο δυνατά στην υπόθεση τίτλου. Συμφωνείς;

Αυτό που θέλω να πω είναι οτι πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα με ένα καλό διπλό και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

Πρόσφατα συμφώνησες για επέκταση της συνεργασίας σου με τον Παναθηναϊκό. Είναι μία επιβράβευση της προσπάθειάς σου;

Σίγουρα. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν για ακόμη ένα χρόνο. Εγώ πρέπει κάθε φορά που παίζω να τα δίνω όλα για να τους ανταμείβω.

Κλήση στην Εθνική ομάδα, επέκταση στον Παναθηναϊκό... Τι ακολουθεί;

Είναι δύο σπουδαία πράγματα για εμένα. Κάθε ποδοσφαιριστής όμως πρέπει να έχει διάρκεια και να κοιτάζει πάντα για το κάτι καλύτερο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK