Ντόρτμουντ: Ο Ρόις έχει χαλαστεί λόγω Μουκοκό

Ο Ρόις παρουσιάζεται από τα γερμανικά μίντια εκνευρισμένος γιατί η Ντόρτμουντ δεν του έχει κουβέντα για νέο συμβόλαιο.

Dortmund's Marco Reus reacts during the Champions League Group G soccer match between Borussia Dortmund and FC Copenhagen in Dortmund, Germany, Tuesday, Sept. 6, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Μάρκο Ρόις AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Σε κρίση βρίσκεται η σχέση αγάπης Ντόρτμουντ - Ρόις καθώς ο αρχηγός των Βεστφαλών έχει χαλαστεί με τη συμπεριφορά της ομάδας. Και ποια είναι αυτή; Πώς το κλαμπ τον άφησε πίσω στις διαπραγματεύσεις και σπατάλησε μήνες ολόκληρους για να τα βρει με τον Μουκόκο (σ.σ. και το πέτυχε).

Τα γερμανικά μίντια αναφέρουν πως ο Μάρκο Ρόις σκέφτεται σοβαρά να φύγει από την ομάδα. Άλλωστε, πριν από μερικές ημέρες είχε πει ανοιχτά πως το συμβόλαιό του εκπνέει και σίγουρα σκέφτεται το επόμενό του βήμα μετά την Ντόρτμουντ. Αυτή η δήλωση έγινε με αφορμή το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Αλ Νασρ του Ρονάλντο.

Ο Ρόις είναι 34 ετών. Άρχισε την πορεία του στο ποδόσφαιρο από την Ντόρτμουντ, πήγε στην Άχλεν, έπειτα στην Γκλάντμπαχ και με 17,1 εκατ. ευρώ το '12 επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του. Το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι και η BVB δεν τον έχει προσεγγίσει ακόμα για συζητήσεις. Πληρώνεται με 12.000.000 ευρώ το χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα

Άρσεναλ: Τινάζει την (προσωπική της) μπάνκα για τον Μούντρικ

Μουκοκό: Το διαμάντι "γδύνει" την Ντόρτμουντ με το μπόνους υπογραφής

Άκπομ: Ο Δεκέμβρης του πρώην του ΠΑΟΚ ήταν μαγικός, πήρε και βραβείο

News 24/7

24MEDIA NETWORK