Ντόρτμουντ: Το reunion με Σάντσο δρομολογεί αποχώρηση κορυφαίου άσου της

Από την Ντόρτμουντ ακόμα και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει ο Ντόνιελ Μάλεν αν ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Τζέιντον Σάντσο στην ομάδα.

Ντόρτμουντ: Το reunion με Σάντσο δρομολογεί αποχώρηση κορυφαίου άσου της
Ο Ντόνιελ Μάλεν με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ AP

Σε διαπραγματεύσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον δανεισμό του Τζέιντον Σάντσο βρίσκεται η Μπορούσια Ντόρτμουντ με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν την κατάλληλη φόρμουλα για να ολοκληρωθεί άμεσα το deal.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ενδεχόμενη προσθήκη του Άγγλου θα δρομολογήσει τις εξελίξεις για αποχώρηση ενδεκαδάτου ποδοσφαιριστή που ψάχνεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο λόγος για τον Ντόνιελ Μάλεν ο οποίος αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις της επίθεσης και τη φετινή αγωνιστική περίοδο αποτελεί βασικό γρανάζι της επιθετικής γραμμής της ομάδας με 6 γκολ και 2 ασίστ σε 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο 24χρονος Ολλανδός, του οποίου η αξία κυμαίνεται κοντά στα 35.000.000 ευρώ βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα στα ραντάρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χωρίς όμως να υπάρξει κάτι πιο επίσημο που θα οδηγήσει στο deal.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ξέφυγε ο Γκρίνγουντ: Έβρισε χυδαία διαιτητή και αποβλήθηκε

Η Μπαρτσελόνα μετά τον "Τιγρίνιο" εστιάζει σε wonderkid της Χιρόνα

Χαμός με τον παραγκωνισμένο του Πεπ: Στο κόλπο πλέον και η Παρί Σεν Ζερμέν

News 24/7

24MEDIA NETWORK