O άφαντος Κουρτουά θα σκάσει... 200.000 λίρες!

Ο Τιμπό Κουρτουά φόρεσε το μανδύα του επαναστάτη προκειμένου να πιέσει για τη μεταγραφή του στην Ρεάλ όμως δεν ιδρώνει το αυτί της Τσέλσι. Τουναντίον, παίρνει μέτρα για να βγάλει χρήματα!

Belgian soccer team player Thibaut Courtois reacts on the balcony of the city hall at the Grand Place in Brussels, Sunday, July 15, 2018. Belgium placed third in the World Cup 2018. (Yves Herman, Pool Photo via AP)
Belgian soccer team player Thibaut Courtois reacts on the balcony of the city hall at the Grand Place in Brussels, Sunday, July 15, 2018. Belgium placed third in the World Cup 2018. (Yves Herman, Pool Photo via AP) YVES HERMAN, POOL PHOTO VIA AP

Κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ ο Εντέν Αζάρ ήταν εκείνος που έστελνε διαρκώς σήματα στην Ρεάλ ώστε να την... τσιγκλίσει να κάνει κίνηση για να τον αγοράσει από την Τσέλσι αλλα τώρα η κόντρα των δύο συλλόγων αφορά άλλον ποδοσφαιριστή των Λονδρέζων.

Ο λόγος για τον Τιμπό Κουρτουά που έβαλε στο μάτι η πρωταθλήτρια Ευρώπης για να του δώσει φανέλα βασικού κάτω από την εστία της, με τον Κουρτουά να φτάνει μάλιστα την υπόθεση στα άκρα απέχοντας από τις προπονήσεις της ομάδας του.

Μετράει ήδη δύο χαμένες προπονήσεις από τη στιγμή που παραμένει στο Βέλγιο και δεν επιστρέφει στην Αγγλία για να ενσωματωθεί στην αποστολή των "μπλε", με την διοίκηση της Τσέλσι από την πλευρά της να είναι αποφασισμένη να τον τιμωρήσει με πρόστιμο για τη συμπεριφορά του.

Belgium's Vincent Kompany, left, and Belgium goalkeeper Thibaut Courtois leave the field after the semifinal match between France and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in, St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 10, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Belgium's Vincent Kompany, left, and Belgium goalkeeper Thibaut Courtois leave the field after the semifinal match between France and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in, St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 10, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Daily Mail" αυτό θα ισούται με μισθούς δύο εβδομάδων, κάτι που σημαίνει πως αυτή η ειρηνική επανάσταση θα κοστίσει στον υψηλόσωμο κίπερ το ποσό των 200.000 λιρών.

Σημειώνεται πως το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι ρισκάρει να τον χάσει το 2019 χωρίς να έχει βάλει ούτε ένα ευρώ στα ταμεία της, με το στόχο της να είναι πάντως ξεκάθαρος: να μην τον αφήσει να φύγει για την Ρεάλ με ποσό κάτω των 45.000.000 λιρών.

Το ποια από τις δύο ομάδες θα βγει νικήτρια στο μπρα ντε φερ για τα... γάντια του Κουρτουά θα το ξέρουμε λογικά μέσα στα επόμενα 24ωρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK