Ο Αγγελος Αναστασιάδης στο προσκήνιο

Ο Αγγελος Αναστασιάδης στο προσκήνιο

Ρεπορτάζ: Ακης Ιωακείμογλου
Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στην Καλαμαριά σε περίπτωση που συνεχιστούν τα αρνητικά αποτελέσματα. Ο Ηλίας Δαμήλος έχει πάρει την απόφαση να προβεί σε αλλαγές κυρίως στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ισχυρός άνδρας των Ποντίων είχε επικοινωνία με τον Αγγελο Αναστασιάδη ο οποίος δεν ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας.

Ο Μακεδόνας τεχνικός έχει ακόμη δύο επίσημες υποχρεώσεις με την Εθνική της Κύπρου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στη συνέχεια θα είναι σε θέση να διαπραγματευτεί τη λύση του συμβολαίου του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Αναστασιάδης επιθυμεί να δουλέψει σε σύλλογο διότι του αρέσει η καθημερινή τριβή με τη δουλειά.

Ενδιαφέρον για τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή, η Καλαμαριά είχε εκφράσει και πέρυσι αλλά η παρουσία του Σταύρου Παπαδόπουλου στα διοικητικά δρώμενα σταμάτησε τις συζητήσεις. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο συγκεκριμένος παράγοντας συνεργάζεται με συγκεκριμένους προπονητές (Αμορίν, Πέτερσον κτλ)

Αν τελικά η αλλαγή προπονητή πραγματοποιηθεί χρέη υπηρεσιακού τεχνικού θα αναλάβει ο Βασίλης Τραϊνόπουλος, προπονητής της ομάδας Νέων.

***Η Καλαμαριά έκανε κρούση και στον Μάκη Κατσαβάκη ο οποίος, σε πρώτη φάση, αρνήθηκε την οικονομική προσφορά του Δαμήλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK