Ο Αλέγκρι δεν αποχωρεί οικειοθελώς και η Γιουβέντους ψάχνει χρήματα για αποζημιώσεις

Σκάκι μεταξύ προπονητή και ομάδας με στόχο την επίτευξη των εκατέρωθεν στόχων.

Juventus' head coach Massimiliano Allegri attends the start of the Europa League semifinal second leg soccer match between Sevilla and Juventus, at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Thursday, May 18, 2023. (AP Photo/Jose Breton)
(AP Photo/Jose Breton) AP

Οι ""Γηραιά Κυρία" αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τα τελευταία χρόνια και αποτελεί έναν από τους λόγους που ο ανταγωνισμός στο Ιταλικό πρωτάθλημα μεγάλωσε αισθητά. Οι δυσκολίες συνήθως οδηγούν σε δύσκολες αποφάσεις και αυτό συνέβη και στην προκειμένη περίπτωση, αλλά υπάρχει μία επιπλοκή.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν δέχεται να αποχωρήσει οικειοθελώς και επομένως η μόνη λύση για προχωρήσει στην αντικατάστασή του ο ιταλικός σύλλογος είναι η καταβολή αποζημίωσης. Ο ίδιος παρόλα αυτά θα επιχειρήσει να καθυστερήσει όσο μπορεί τις διαδικασίες διότι πιστεύει ακράδαντα πως μπορεί να γυρίσει την παρτίδα.

Η Γιουβέντους βρίσκεται αυτή την στιγμή στην 3η θέση της βαθμολογίας και ο Ιταλός τεχνικός θεωρεί πως θα μπορέσει να κατακτήσει το Κύπελλο και να προκριθεί στο Champions League της επόμενης σεζόν, γεγονός που θα βελτίωνε το κλίμα. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2025 και ο σύλλογος από το Τορίνο δεν επιθυμεί να ξεκινήσει η επόμενη σεζόν και ο προπονητής στο τιμόνι της ομάδας να έχει "ημερομηνία λήξης".

Διαβάστε περισσότερα

Ο Τσάβι ευχήθηκε να αποκτήσει τον επόμενο Μπουσκέτς, Λαπόρτα και Ντέκο θα σπεύσουν, όμως τα χρήματα θα μιλήσουν

70 εκατομμύρια ζητά η Κρίσταλ Πάλας για τον 22χρονο μάγο

News 24/7

24MEDIA NETWORK