Ο Ανσαριφάρντ στα χέρια του Ολυμπιακού

Τι πραγματικά συμβαίνει με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και τον Ολυμπιακό; Ενδιαφέρει τον Ιρανό στράικερ να πάει σε ομάδα επιπέδου Champions League ή Europa League του ελληνικού πρωταθλήματος ή τον δελεάζει περισσότερο η προοπτική του εξωτερικού; Το σκάουτινγκ της Φέγενορντ, οι ματιές της Βασιλείας κι όλο το παρασκήνιο.

Ο Ανσαριφάρντ στα χέρια του Ολυμπιακού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν αποτελεί μυστικό το γεγονός ότι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αρέσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Τα σενάρια που αναφέρουν ότι στο λιμάνι τον βλέπουν ως πιθανό αντικαταστάτη του Γκονσάλο Πασιένσια τον Ιανουάριο, είναι αρκετά. Δεν απέχουν πάντως και πολύ από την πραγματικότητα...

Προς το παρόν αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει "ενοχλήσει" ακόμα τον Πανιώνιο για τον Ιρανό επιθετικό, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει το καλοκαίρι του 2017. Κι εδώ ανοίγουμε μία παρένθεση. Από τον Ιανουάριο, ο Ανσαριφάρντ θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί, με... θέα τον προσεχή Ιούνιο.

Aπό την άλλη, οι "ερυθρόλευκοι" φαίνεται πώς αν αποφασίσουν να κάνουν κίνηση να τον αποκτήσουν, τότε έχουν τη δυνατότητα να τον πάρουν και... σήμερα! Τι εννοούμε; Ο Ανσαριφάρντ δεν έχει κρύψει ποτέ ότι θα επιθυμούσε κάποια στιγμή να πάει σε μία ομάδα που συμμετέχει στοChampions Leagueή στοEuropa League.

Βεβαίως, πηγαίνοντας στον Ολυμπιακό θα γνώριζε ότι δεν θα ήταν το "πρώτο βιολί" από τη στιγμή που υπάρχουν οι Ιντέγε και Καρντόσο στην επίθεση. Είναι, όμως, ένας ποδοσφαιριστής που του αρέσουν τέτοιου είδους προκλήσεις.

Όπως και να 'χει, η υπόθεση του ποιοτικού επιθετικού θα "τραβήξει" για τα καλά μέχρι τις 31 Ιανουαρίου. Βλέπετε, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μία ομάδα που εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του και τον παρακολουθεί από τα παιχνίδια με την Εθνική Ιράν, είναι η Φέγενορντ!

Μάλιστα, οι Ολλανδοί είχαν δώσει το "παρών" στις εξέδρες της Ν. Σμύρνης στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και προφανώς η επίσκεψή τους είχε να κάνει με τον Ανσαριφάρντ.

Στο εξωτερικό ακούγεται έντονα ότι και η Βασιλεία είναι ένας από τους συλλόγους που ρίχνουν ματιές στον 26χρονο Ιρανό άσο. Θα έχει αρκετό ψωμί η ιστορία, καθώς όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ο Πανιώνιος πολύ δύσκολα θα καταφέρει να τον κρατήσει στο ρόστερ του και τη νέα σεζόν.

Η λογική λέει ότι αν ο Ανσαριφάρντ δεν ανανεώσει με τον Πανιώνιο, τότε οι "καυνέρυθροι" θα κοιτάξουν να μην τον χάσουν τσάμπα το καλοκαίρι. Εχουμε καιρό, όμως, μέχρι τον Ιανουάριο. Εώς τότε μπορούν να αλλάξουν πολλά.

Τα δεδομένα, όμως, τώρα έχουν ως εξής: Πράγματι αρέσει στους Πειραιώτες, αλλά μέχρι εκεί. Δεν έχει γίνει η παραμικρή συζήτηση ανάμεσα στις δύο ομάδες για την απόκτηση του Ιρανού. Το γεγονός ότι καταλαμβάνει θέση ξένου δεν περνά απαρατήρητο. Υπάρχει μία κενή θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού (σ.σ. ο Καρντόσο έχει πορτογαλικό διαβατήριο, όπως σας έχουμε ενημερώσει από το καλοκαίρι...), αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τώρα, αν θα την καταλάβει ο Καρίμ, ή κάποιος άλλος ξένος...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ για Καρίμ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK