Ο απατημένος Μπριτζ... σκοτώνει στο ρινγκ

Ο Γουέιν Μπριτζ έχει αποσυρθεί από τη δράση, όμως η φυσική του κατάσταση παραμένει άριστη, αποδεικνύοντας, στο ρινγκ πλέον, γιατί ο Τέρι δεν θα πρέπει ποτέ να... ξαναβρεθεί στον δρόμο του (VIDEO).

Ο απατημένος Μπριτζ... σκοτώνει στο ρινγκ

Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τη τελευταία επίσημη εμφάνιση του Γουέιν Μπριτζ στον αγωνιστικό χώρο για λογαριασμό κάποιου συλλόγου.

Ο βετεράνος Άγγλος ποδοσφαιριστής «έζησε» τα περισσότερα έτη της καριέρας του με τη φανέλα της Τσέλσι, ωστόσο το όνομά του έχει «χαραχτεί» στη συνείδηση όλων μας ως «ο απατημένος παίκτης».

Η σύντροφος του πρώην διεθνή μπακ διατηρούσε παράλληλο δεσμό με τον Τζον Τέρι, ο οποίος τότε αποτελούσε συμπαίκτη του, τόσο στους «μπλε», όσο και στην εθνική ομάδα των «λιονταριών».

Σήμερα, ο Μπριτζ δεν δείχνει να «μασάει» και... σκοτώνει όποιον του θυμίζει τη θλιβερή ιστορία που του «στοίχειωσε» τη ζωή, αλλά και τη καριέρα.

Αυτό φάνηκε και από τον τρόπο που αντιμετώπισε τον Βρετανό παρουσιαστή Σπένσερ Μάθιους στο ρινγκ, στο πλαίσιο ενός αγώνα επίδειξης μποξ, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για μη κερδοσκοπικό οργανισμό.

Στην αρχή θεωρήθηκε ένας φιλικός αγώνας ανάμεσα στους δύο συμμετέχοντες, όμως ο Μπριτζ είχε «άγριες» διαθέσεις και τις φανέρωσε... στο πρόσωπο του αντιπάλου του, «βουλώνοντας» έτσι τα στόματα των επικριτών του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΞΕΡ ΓΟΥΕΙΝ ΜΠΡΙΤΖ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK