Ο απλησίαστος Σπαλέτι, ο Γιολ, ο Μάρβαϊκ, ο Κούπερ και ο Σόλιντ

Οπως είναι λογικό, μετά την επισημοποίηση του τέλους του Μίτσελ από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, το επόμενο θέμα είναι ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του.

Ο απλησίαστος Σπαλέτι, ο Γιολ, ο Μάρβαϊκ, ο Κούπερ και ο Σόλιντ

Από τον Ολυμπιακό τονίζουν πως ο επόμενος προπονητής είναι κλεισμένος και γι' αυτό το λόγο προχώρησαν στο διαζύγιο με τον Ισπανό. Το θέμα είναι για ποιον πρόκειται.

Σε αυτό το θέμα μπορείτε να δείτε τους διαθέσιμους προπονητές για τον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας. Περιπτώσεις πολλές, ενδιαφέρουσες, αλλά και ακριβές όπως αυτή του Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος παίρνει σχεδόν 4 εκ. ευρώ τον χρόνο. Εκτός από το γεγονός ότι είναι ακριβός, είναι απίθανο ο Ολυμπιακός να πάρει έναν προπονητή που παίρνει τα διπλάσια από τον ακριβότερο ποδοσφαιριστή του στο ρόστερ.

Από κει και πέρα πολλοί εμπλέκουν το όνομα του Μάρτιν Γιολ επειδή έχει ατζέντη τον Ραϊόλα, ενώ υπάρχει και ο Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ, με τον οποίο υπήρχε σχεδόν συμφωνία την περασμένη σεζόν όταν ο Μίτσελ ήταν προ της πόρτας εξόδου. Τότε ο Μίτσελ είχε... σωθεί λόγω του 0-3 του Ολυμπιακού επί της Άντερλεχτ.

Από κει και πέρα, κατά το πρόσφατο παρελθόν, σε ανάλογες περιπτώσεις, είχαν ακουστεί τα ονόματα των Κούπερ και Σόλιντ. Αμφότεροι γνώστες της ελληνικής πραγματικότητας, με τον δεύτερο γνώστη και του Ολυμπιακού αφού είχε διατελέσει προπονητής του. Δεν λέμε κάτι, απλά καταθέτουμε ότι έχει περάσει και είμαστε στην αναμονή να μάθουμε τον αντικαταστάτη του Μίτσελ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK