Ο αποδιοπομπαίος τράγος των Αργεντινών φεύγει με ψηλά το κεφάλι

Ένα ολέθριο λάθος τον καταδίκασε στη συνείδηση των περισσοτέρων Αργεντινών ωστόσο ο Βίλι Καμπαγέρο λατρεύει την "αλμπισελέστε" και το έδειξε αμέσως μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό...

Argentina's Lionel Messi, left, and Argentina goalkeeper Wilfredo Caballero, right, react at the end of their round of 16 match between France and Argentina, at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Thursday, June 28, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Argentina's Lionel Messi, left, and Argentina goalkeeper Wilfredo Caballero, right, react at the end of their round of 16 match between France and Argentina, at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Thursday, June 28, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan) AP PHOTO/RICARDO MAZALAN

Η εθνική Αργεντινής ήταν μία ομάδα που χτίστηκε από την αρχή... λάθος από τον Χορχέ Σαμπαόλι και η αρχή του τέλους για το πρόχειρο αυτό ποδοσφαιρικό οικοδόμημα ήρθε με το πρώτο γκολ των Κροατών στο ματς της 2ης αγωνιστικής για τη φάση των ομίλων.

Τότε που ο Βίλι Καμπαγέρο εκτέθηκε στα μάτια των συμπαικτών και των συμπατριωτών του κάνοντας ασίστ στον.. Ρέμπιτς, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η συντριβή με 3-0 από την παρέα του Μοντριτς, του Ράκιτιτς και του Μάντζουκιτς, και εκείνον να χάσει τη θέση του κάτω από το αρχικό σχήμα.

Argentina goalkeeper Wilfredo Caballero holds his head after Croatia's Ante Rebic, background right, scored the opening goal during the group D match between Argentina and Croatia at the 2018 soccer World Cup in Nizhny Novgorod Stadium in Nizhny Novgorod, Russia, Thursday, June 21, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Argentina goalkeeper Wilfredo Caballero holds his head after Croatia's Ante Rebic, background right, scored the opening goal during the group D match between Argentina and Croatia at the 2018 soccer World Cup in Nizhny Novgorod Stadium in Nizhny Novgorod, Russia, Thursday, June 21, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan) AP PHOTO/RICARDO MAZALAN

Βέβαια, όπως αποδείχτηκε από την συνέχεια της "αλμπισελέστε" στο θεσμό, δεν ήταν το πρόβλημα μόνο ο τερματοφύλακας ενώ και ο αντικαταστάτης του Φράνκο Αρμάνι φανέρωσε τις χτυπητές αδυναμίες του στο νοκ-άουτ ματς με την Αργεντινή, δείχνοντας "λίγος" όταν βρέθηκε δύο φορές απέναντι στον Εμπαπέ αποτυγχάνοντας να τον νικήσει.

Παρά πάντως τη στενοχώρια του για τον αποκλεισμό αλλά και την πίκρα για τον εξοστρακισμό του, ο Καμπαγέρο έδειξε πως αγαπάει την ομάδα και είναι κοντά στους συμπαίκτες του, καθώς έτρεξε προς το μέρος του Φράνκο Αρμάνι που είχε καταρρεύσει στο χορτάρι μετά τον αποκλεισμό και προσπαθούσε να τον παρηγορήσει.

Επιπλέον, το μεσημέρι της Κυριακής, έδωσε σε όλους να καταλάβουν πόσο δεμένος είναι με τη φανέλα της Αργεντινής, καθώς ανέβασε δύο χαρακτηριστικές φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Στην πρώτη απεικονίζεται ο ίδιος μαζί με τους άλλου δύο κίπερς της εθνικής ομαδας, με το σχόλιό του να είναι το εξής: "Είμαστε Αργεντινοί, πολεμιστές, εκλεκτοί. Πάντα μαζί και στις άσχημες στιγμές ακόμα περισσότερο".

Στη δεύτερη, εμφανίζονται οι παίκτες της Αργεντινής με φόντο την εξέδρα που είναι γεμάτη από οπαδούς της ομάδας, με το μήνυμά του να είναι το ακόλουθο: "Πρέπει να αποχαιρετήσουμε την Ρωσία για το 2018. Ευχαριστούμε τους οπαδούς που γέμισαν τα στάδια με άσπρο και γαλάζιο χρώμα και για τη συμπαράστασή τους.

Η ομάδα έδωσε τα πάντα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και πέθανε όρθια, με τα κεφάλια ψηλά. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, την οικογένειά μου, όλους όσοι ταξίδεψαν για να μας ενθαρρύνουν αλλά και όσους δεν μπόρεσαν και έμειναν στο σπίτι".

Ποιο θα είναι το ζευγάρι του τελικού στο Μουντιάλ της Ρωσίας;

News 24/7

24MEDIA NETWORK