Ο Αραβίδης ξανά στον "κύκλο εμπιστοσύνης"

Ο Χρήστος Αραβίδης τη Δευτέρα συμπεριλήφθηκε ξανά στην αποστολή, την Πέμπτη έκανε το τραπέζι στους συμπαίκτες του για τα γενέθλιά του και γενικότερα δείχνει να ενεργοποιείται σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα.

Ο Αραβίδης ξανά στον "κύκλο εμπιστοσύνης"

Η πορεία της ΑΕΚ και του Χρήστου Αραβίδη την τρέχουσα σεζόν πέρασε από 40 κύματα και ήταν αρκετά ταραχώδης. Όχι αναμενόμενη εξέλιξη σε μια παρουσία η οποία μέχρι πέρσι δεν έδειχνε να οδηγείται σε ανώμαλο έδαφος.

Ο παραγκωνισμός από τον Κετσπάγια ήταν η αρχική αιτία της πρώτης πρόσκρουσης με μία… επίμαχη ανάρτηση στο Facebook μετά τη νίκη στη Βέροια ενώ στη συνέχεια ήρθαν και κούμπωσαν μια ομιλία του Δημήτρη Μελισσανίδη στα αποδυτήρια των Σπάτων και μία… κουτουλιά στον Μπέριο στο ΑΕΚ-Γιάννινα τον περασμένο Δεκέμβρη. Δεν ήταν η πρώτη φορά που παίκτης της ΑΕΚ υπέπεσε σε παρόμοιο κρούσμα μέσα στη σεζόν, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση το παραπάνω έδειξε να είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Η αίσθηση που δημιουργήθηκε ήταν ότι από το επόμενο λεπτό της κουτουλιάς ο Αραβίδης είναι εκτός ομάδας, κυρίως λόγω της οργής στα ανώτατα διοικητικά κλιμάκια. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε μια ευκαιρία για να παραχωρηθεί τον Γενάρη όμως η πρόταση δεν τον κάλυψε και επέλεξε να μείνει στην ΑΕΚ. Στις γιορτές έκανε την επέμβαση στο δόντι από τον γνωστό τραυματισμό μετά την αγκωνιά του Μποτία στον Τελικό με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια εξακολούθησε να είναι εκτός λόγω κάποιων ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Από την ΑΕΚ ήταν ξεκάθαροι σε εκείνο το διάστημα ότι ο μοναδικός λόγος που ο παίκτης δεν γυμναζόταν με την υπόλοιπη ομάδα ήταν αποκλειστικά οι ενοχλήσεις που είχε και η θεραπεία που ακολουθούσε. Πολλοί το άκουσαν, λίγοι το πίστεψαν κι όμως έτσι ήταν. Τρανή απόδειξη για αυτό το γεγονός ότι ο Μανόλο Χιμένεθ τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο.

Οι… ενδείξεις λένε ότι ο Αραβίδης θα πάρει τις ευκαιρίες που του αναλογούν, δεδομένων και των συνθηκών. Πλέον τα πράγματα δεν είναι όπως στην αρχή της σεζόν. Υπάρχει μπροστά ένας επιθετικός επιπέδου… παλιάς ΑΕΚ, ο Αραούχο και ο Πέκχαρτ που δεν είναι το ανέκδοτο που κακώς κυκλοφόρησε στις αρχές της περιόδου αλλά ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και ένας από τους πιο σταθερούς της παίκτες.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ

Για το τι θα συμβεί από εδώ και στο εξής κανείς δεν μπορεί να προδικάσει κάτι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει η πρόθεση να αντιμετωπιστεί ο Αραβίδης μέχρι το τέλος της σεζόν ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και να πάρει την ευκαιρία του σε ένα κλαμπ που αν μη τι άλλο δεν δείχνει να τον αντιμετωπίζει ως τελειωμένο από άποψη προσέγγισης προπονητή.

Ο ίδιος τους τελευταίους μήνες δείχνει πιο ήρεμος, πιο συνεσταλμένος και νιώθει κανονικά μέλος της ομάδας, κάτι που δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Μία από αυτές είναι το τραπέζι που έκανε στο ποδοσφαιρικό τμήμα την Πέμπτη για τα γενέθλιά του. Μία άλλη η ομιλία στα Σπάτα πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Τα υπόλοιπα θα είναι ανάλογα με το τι θα συμβεί στον καθρέφτη που στο ποδόσφαιρο είναι πάντα πράσινος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK