Για τη μάχη του Ρονάλντο με τον Μέσι μάλλον πουλήθηκε το πιο ακριβό εισιτήριο στην ιστορία

Μέσι και Ρονάλντο θα συναντηθούν σε φιλική αναμέτρηση στην Σαουδική Αραβία κι ένας επιχειρηματίας τίναξε την μπάνκα για εξασφαλίσει εισιτήριο.

A man wears Cristiano Ronaldo jerseys at Al Nassr soccer club store in Riyadh, Saudi Arabia, Monday, Jan 2, 2023. Ronaldo completed a lucrative move to Saudi Arabian club Al Nassr on Friday in a deal that is a landmark moment for Middle Eastern soccer but will see one of Europe's biggest stars disappear from the sport's elite stage. (AP Photo/Amr Nabil)
Ο κόσμος αγοράζει φανέλες Ρονάλντο ασταμάτητα AP PHOTO/AMR NABIL

Την Πέμπτη (19/01) θα αναμετρηθούν ο Λιονέλ Μέσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε φιλική αναμέτρηση στην Σαουδική Αραβία. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, αυτή να είναι και η τελευταία φορά που θα δει το κοινό τους δύο απόλυτους των τελευταίων 16-17 ετών να συγκρούονται.

Το ενδιαφέρον γι' αυτό το ματς είναι τόσο μεγάλο που ένας Σαουδάραβας επιχειρηματίας φέρεται να έχει αγοράσει το πιο ακριβό εισιτήριο στην ιστορία για να τους δει ζωντανά. Δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο αναφέρουν ότι ο πληρώθηκαν 2,2 εκατ. λίρες για το συγκεκριμένο εισιτήριο στα VIP του γηπέδου.

Ο επιχειρηματίας που αγόρασε το εισιτήριο σε αυτή την τιμή φέρεται να είναι ο Μουσράφ μπιν Αχμέντ Αλ-Γκαμντί ο οποίος δραστηριοποιείται στο τομέα των real estate. Πάντως, τα χρήματα που θα μαζευτούν από το φιλικό λέγεται ότι θα πάνε όλα σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Επέστρεψε για να γίνει η εσωτερική μεταγραφή

Γουέστ Χαμ: Κλείνει το μάτι στον Χάρι Μαγκουάιρ

Χάμιλτον: Φήμη από χρυσό για το νέο συμβόλαιο του Λιούις

News 24/7

24MEDIA NETWORK